2017-07-07

Valstybė - muziejus Italija virsta juodu smirdančiu košmaru


Šiandieninė Italija tai gaujos migruojančių negrų, tai prievarta, narkotikai, vagystės, purvas ir „Pranciškaus aromatas.“

JAV ir jos satelitams sunaikinus Libijos valstybę, prasidėjo nekontroliuojama Afrikos gyventojų migracija iš šios chaoso ir teroro teritorijos. Iš pradžių Italijos pasieniečiai dar aiškindavo migrantams, kad jų atvykimas į Italiją buvo klaida ir jie privalo sugrįžti. 




Europos sunaikinimo architektai 2016 metais sugalvojo atidaryti juodą Afrikos migracijos kraną. Po to, kai nuskendo kelios valtys su nelegaliais migrantais, buvo uždrausta juos vežti atgal į Afriką ir ėmė veikti jų vežimo „taksi“ į Europą. Šio taksi darbo ėmėsi pasienio tarnyba Fronteks ir Rotšildų&Sorošų NVO.

Libijos mafijozių bendradarbiavimas su ES globalistų mafija padidino pelnus ir įgalino per šių metų pirmą pusmetį į ES atvežti net 100 tūkstančių afrikiečių.

SNO duomenimis tiktai 2,6 procentai Afrikiečių yra pabėgėliai. Nepaisant to 40% iš jų gauna leidimą likti Italijoje. Toliau juos paskirsto po visą šalį. Iš pradžių kvota buvo 1,25 migrantai 1000 vietos gyventojų, dabar – 2,2, svarstoma apie 2,5 normą.

Imigrantai po registracijos gauna kas mėnesį po 900 eurų pajamų (30 eurų grynais asmeninėms išlaidoms per dieną. Jiems suteikiamas būstas, apmokamos komunalinės paslaugos). Dar 900 eurų tenka dirbantiems su jais italams. Ir 600 eurų reikia padengti išlaidoms jų draudimui. Viso, kiekvienas imigrantas kainuoja Italijai po 2400 eurų per mėnesį. Policininkas uždirba pusę šios sumos. Jūrų savanoris, gelbėjantis migrantus gauna 900 eurų per mėnesį.

Italijos valstybė migrantams 2015 metais išleido 2,6 milijardus eurų, 2016 -3,3 milijardus ir laukiama 2017 ji išleis 4,2 milijardus eurų.

Pensijoms 2017 metais Italija išleis 1,9 milijardus eurų, o migrantams – 4,2 milijardai aurų! Be to migrantų būstams numatoma 2017 metais skirti 4,5 milijardus eurų.


Predapio miesto meras, gimtojo Benito Musolinio mieto, pasakojo, kad 20 afrikiečių jam per metus kainuoja 948540 eurų. Bergamo miestui kiekvieno afrikiečio išlaikymui išleidžiama po 50000 eurų.

Situaciją gelbsti tai, kad 60% per 3-6 mėnesių laikotarpį, kurį užimą jų prieglobsčio prašymų svarstymas, išvyksta į Vokietiją pas visų laikų ir tautų migrantų mamą Angelą Merkel.

Formaliai valdžia moka socialines pašalpas prieglobsčio prašytojams iki to momento, kol jie suras darbą. Tačiau jiems susirasti darbą praktiškai neįmanoma. Italijoje bedarbystė 11,8%. Kiekvienais metais 100 000 italų išvyksta dirbti į JAV, Vokietiją, Angliją. Migrantai neturi kvalifikacijos, o žemos kvalifikacijos darbus čia dirba Rytų europiečiai, visų pirma rumunai. Su jais konkuruoja ukrainiečiai, kurie neapkenčia afrikiečių, nes jiems tenka sunkiai dirbti, o afrikiečiai gyvena parazitinį gyvenimą.

Dauguma migrantų atvyksta be dokumentų, nes yra ekonominiai migrantai. Afrikoje nevyksta karas. Todėl jie sąmoningai meluoja, kad buvo „sutrenkę galvas“ ir nežino, kur dingo dokumentai. Juos italai vadina „amneziori“ .


Popiežius Pranciškus apreiškė italams stebuklą

Migrantus 2015 metais Popiežiaus Pranciškaus paliepimu nakvindinti bažnyčiose. Italai kalba, kad bažnyčiose dabar esantis prastas kvapas yra vadinamas „Pranciškaus aromatu“.

Blogas kvapas bažnyčiose dar pusė bėdos. Šių metų sausio mėnesį laikraštis Il Giornale informavo skaitytojus, kad Milano vienuolynas apgyvendino pas save 5 pabėgėlius ir 9 vienuolės nuo jų patojo.

Vis tiktai ne visos Italijos bažnyčios tapo nakvynės namais, o vienuolynai viešnamiais. Dauguma migrantų nakvoja kitur: gatvėse, dažnai stotyse. Vienais didžiausių „nakvynės namų“ tapo Milano stotis, esanti pakeliui į Šiaurę.


Italijos televizijos kanalas MATRIX transliavo laidą apie pabėgėlius, bet reportažą nutraukė nepatenkintų negrų antpuolis. Karabinieriams pavyko išgelbėti žurnalistę ir operatorių, suimtas 37 metų nelegalus migrantas iš Kat d'Ivuaro. Jis buvo gerai žinomas policijai už ankstesnius nusikaltimus ir jau pernai turėjo būti deportuotas iš Italijos namo.


Šiuo metu Afrikoje gyvena 1 milijardas gyventojų. 2100 jų Afrikoje gyventojų bus 4 milijardai. Daugumos iš jų siekis yra persikraustyti gyventi į Europą ir ten nieko nedirbti. Įvairių sorošų NVO ir fondai aiškina afrikiečiams, kad jų Europoje laukia paruošti namai, mersedesai, firminiai drabužiai, baltos moterys išskėstomis kojomis. Afrikiečiai, atvykę į Italiją net rengia demonstracijas, kad visų tų jiems žadėtų gėrybių čia niekas jiems neduoda.

2016 metų spalio mėnesį migrantai iš Afrikos išėjo į protesto demonstraciją Venecijos regione, blokavo gatvę, ir reikalavo, kad Italija juos aprengtų žinomų dizainerių drabužiais, o ne tuo ką jiems siūlo Caritas. Šie drabužiai jiems netinka, nes nėra žinomų brendų etikečių.

Lorenzo Chinalleto, kurio viešbutyje „Hotel Byron“ gyvena afrikiečiai pasakė, kad jie „nori dizainerių Armani ir Boss drabužių, ir Pirelli batų“. „Kai jie atvyko, pas visus juos buvo smartfonai“, - pasakė Chinalleto.

Viešbutyje „Hotel Byron“ gyventojai, užtvėrę gatvę, piktinosi ir maistu. Jiems netinka italų pasta. Atvykėliai daugiausiai iš Senegalo, Nigerijos, Somalio, Mali ir Ganos, pranešė vietos laiktraštis Il Gazetino.



Praėjusių metų gegužės mėnesį grupė „nepilnamečių vaikų“ iš Afrikos protestavo, nes „mieste per mažai pramogų“. Po to, kai jie pilnai sunaikino apgyvendinimo centrą, juo jau nebuvo įmanoma panaudoti, VRM pervežė migrantus į ištaigingą viešbutį.

2016 metų birželio mėnesį, migrantai gyvenantys mažame Sardinijos miestelyje protestavo kelias dienas, reikalaudami geresnio maisto, televizoriaus kiekviename numeryje, o taip pat autobuso kiekvieną dieną, kad juos vežtų į salos sostinę Kaljari. Įtampa miestelyje išaugo, negrai mosavo pagaliais ir sudaužė daiktus viešbutyje. Politikas iš Marčello miestelio Sardinijoje taip komentavo šį incidentą. „Tai neleistina mums, kad toliau priimti šituos žmones, kurie nevertina vaišingumo, gyvenimo veltui viešbutyje, maitinimo“.

„Tai labai paprasta, kad apkaltinti mus rasizmu ar ksenofobija, bet mes atsisakome kęsti šitą neteisybę Sardinijos žmonių atžvilgiu,“ - pasakė politikas ir pažymėjo, kad tai raumeningi vaikinai ir visi turi paskutinio modelio aifonus.

„Aš sakau, jeigu jie nori, kad būtų televizoriai kiekviename kambaryje ir netgi masažistės, jie turi būti pakrauti į laivą ir išsiųsti nedelsiant atgal į Afriką. Su „one-way ticket”.


Buvęs Italijos premjeras Matteo Renzi yra pasakęs, kad nelegalūs ekonominiai migrantai yra nepakeliama našta Italijai. 2015 metais jie kainavo šaliai 1 milijardą eurų, 2016 jie kainuos 1,5 milijardus. Tai tik tiesioginės išlaidos, o jų daromas žala ekonomikai, išlaidos vidaus tvarkai palaikyti, migrantų daromų nusikaltimų žala kelis didesnė.

Pietų Italijoje suareštuoti 68 mafijoziai, jų tarpe nevyriausybinių organizacijų (NVO) atstovai. Italijos policija pranešė, kad šie nusikaltėliai „iš pabėgėlių stovyklų gaudavo milijoninius pelnus“.

Mafiozių klanas veikė per specialiai įkurtas kompanijas, kurios tiekė į migrantų stovyklas Kalabrijos regione ir Lampedūzos saloje maistą. Policijos reido metu buvo praėjusį sekmadienį taip pat suimtas labdaros organizacijos Misericordia organizacijos vadovas Izola mieste ir pastorius, kurie kaltinami korupcija.


Labdaros organizacija Misericordia dirba migrantų stovyklose, ji yra viena iš didžiausių Europoje. Iš 2006-2015 metais jų gautų 103 milijonų eurų migrantų išlaikymui Italijoje, ne mažiau 36 milijonų buvo pavogti šių mafijozių klanų.

Sicilijos prokuroras Karmelo Zuccaro įspėjo, kad mafijozinės organizacijos nori perimti lėšas, skirtas pabėgėlių maitinimui. Zuccaro šiuo metu vykdo tyrimą dėl NVO dalyvavimo pervežant nelegalius migrantus iš Libijos į Italiją. Italijos vyriausybė skaičiuoja, kad šiais metais migrantų aprūpinimas Italijai kainuos 4,6 milijardus eurų.

Mafijai atsirado daugybė smulkių narkotikų prekeivių. Negrai dirba už žymiai mažesnį užmokestį, negu italai. Be to, jie nebijo kalėjiimo.

Po prekybos narkotikais negrai pereina prie sunkesnių nusikaltimų. Juos sunku susekti, nes jie be gyvenamosios vietos ir dokumentų.

„Kelis kartus buvo tokie įvykiai: pagavus nusikaltėlį, pagal įstatymą auka turi atpažinti nusikaltėlį, bet negali to padaryti, nes visi negrai europiečiams yra „vieno veido“.



Italijos Mateo Renci vyriausybė sutrypė pagrindinį kapitalizmo principą – privačios nuosavybės neliečiamumo principą. Video siužete 80 metų viešbučio savininkas Luidži (Luigi) Fogli priešinasi jo viešbučio „Lory“, kuris yra Ficaloro mieste Rovigo provincijoje, brutaliam nacionalizavimui. Jėgos nelygios, ir banda į Italiją atvežtų negrų padedant policijai užgrobia žilagalvio senelio nuosavybę. Valdžia už kiekvieno afrikiečio apgyvendinimą seneliui moka nepilnus aštuonis eurus per parą. Tai garantuotas viešbučio bankrotas. Bankrotas neišvengiamai ištiks ir Italiją, o tada visa ši nuostabi valstybė-muziejus atiteks sionistams Rotšildams, kurie ir organizavo Afrikos perkraustymą į ES.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą