2017-01-31

Il Giornale italiano: Milano vienuolynas priėmė 5 „pabėgėlius“ ir 9 vienuolės pastojo


Italijos Il Giornale italiano portalas sausio 20 dieną papasakojo nepaprastą istoriją, kuri prasidėjo praėjusių metų liepos mėnesį. Tada Milano moterų vienuolynas priglaudė 5 „pabėgėlius“ iš Šiaurės Afrikos. Seserys buvo laimingos, kad gali užsiimti labdara, kurią joms įkvėpė meilė Dievui.

Dievo valia buvo tokia, kad dabar devynios jaunos vienuolės yra nėščios. Vienuolyno motinėlė negalėdavo likti nakvoti vienuolyne su jaunomis vienuolėmis, nes turėjo rimtų sveikatos problemų, todėl jų tinkamai neprižiūrėjo. Po varginančių dienos maldų jaunosios sesutės naktimis linksminosi su migrantais ir dabar, praėjus 6 mėnesiams, 9 iš jų yra nėščios.

Kai jų nėštumą aptiko vienuolyno motinėlė, moterys neigė, kad kada nors turėjo lytinius santykius su migrantais. Jos sakė: „Mes nepadarėme nieko blogo. Mes buvome kartu su šitais vargšais žmonėmis, nekaltais, kuriems reikia meilės. Marija irgi prasidėjo būdama nekalta, ir mūsų motinėlė tiki į tai, taip mes manome“.

„Pabėgėliai“, atsakydami į klausimą dėl vienuolių nėštumo, pasakė, kad „Dėkoja Dievui už tai“. „Ačiū vienuolėms, mes linksmai praleidome laiką ir rekomenduosime savo draugams aplankyti šitą vienuolyną. Ačiū sesutėms, ačiū, Italija,“ - pasakė vienas iš jų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą