2018-04-04

Trampas skėlė skambų antausį Grybauskaitei


Ačiū, gerbiamas Trampai, kad jūs pagaliau pavadinote Grybauskaite „labai kvailu žmogumi, kuris nori karo su Rusija.“

Mes gi jau senai žinome, kad Dalia Grybauskaitė yra neadekvati, o Jūs, gerbiamas prezidente Trampai, tai pasakėte tiesiai: „Tik labai kvaili žmonės nori karo su Rusija“. Geriau ir nepasakysi - „Labai kvaili žmonės“ !!!



Anksčiau tai žinojome tik mes, kad mus valdo „labai kvaili žmonės“. Žinojome čia, Lietuvoje, dabar tai išgirdo visas pasaulis.

Viešnagė Vašingtone - Grybauskaitės prezidentavimo fiasko.

Baigiasi antra kadencija, o rezultatai... Milijonas pabėgusių, keli šimtai prisivogusių ir nebaudžiamų, milijonas skurstančių, 700 tūkstančių badmyriaujančių senelių.

Kokį ekonominį ar socialinį rodiklį bepaimsi, mes – paskutiniai ES, kokį neigiamą rodiklį bepaimsi – mes pirmi.

Grybauskaitė su savo KGB-istų ir komunistų legionu Lietuvą pavertė pragaru žmogui ir rojumi vagiui.

Ačiū, panas Trampai, kad jūs įvertinote Grybauskaitės pastangas nuplauti savo juodą ir nuolatos perrašomą biografiją, melą, norą įsiteikti „vyresniąjam broliui“.

Geriau ir nepasakysi: „Tik labai kavaili žmonės nori karo su Rusija“. 

Įdomu, kad tie, taip trokštantys karo, yra išsivolioję KGB ir komunistiniame purve, o savo nuolatiniu kriuksėjimu -„Rusai puola“ taip norėjo įsiteikti „vyriasniąjam broliui“, kaip jie įpratę, kaip tik jie, tie sovietiniai nomenklatūrininkai, temoka.

Tai visiškas Grybauskaitės prezidentystės fiasko, baigiamasis šio niekam tikusio žmogaus kenkimo Lietuvai akordas.

Ačiū jums, ponas Trampai, kad diplomatiškai davėte suprasti, kad niekas šito Grybauskaitės nugyvento Europos užkampio ginti nesiruošia.

Trampas ne idiotas, kaip ponai Daukanto aikštėje, kurie mus bando įtikinti, neva, yra pasaulyje beprotis, kuris dėl Lietuvos pradės Trečiąjį pasaulinį karą su Rusija?

Trampas skėlė tokį antausį Grybauskaitei, kad jis nuaidėjo per visą pasaulį! Ačiū už tai JAV prezidentui Donaldui Trampui.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą