2018-04-18

Makronas: Napoleonas ar Rotšildų makaronas?


Balandžio 17 dieną Prancūzijos prezidentas Emanuelis Makronas Europos parlamente pasakė kalbą. „Svarbu debatai apie tai, ką reiškia Europa!“, - pasakė jis kalboje, skirtoje planams reformuoti ES ir euro zoną.

DW pažymi, kad Berlynas atšaldo Makrono entuziazmą. Drąsių euro zonos reformų nebus. Pažymima, kad Prancūzijos prezidentas pristatė ambicingus planus, kaip reformuoti ES, tačiau Vokietijos kanclerė Merkel delsia jiems pritarti. Ji patiria stiprų pasipriešinimą Vokietijoje.



Šią savaitę Makronas ketina vykti į Berlyną ir aptarti savo planus su Angela Merkel. Apie šį vizitą Berlyne jau vyksta karšta diskusija. DW pažymi, kad taip buvo ne visada: „Tuojau po išrinkimo Prancūzijoje naujo jauno prezidento Vokietijos valdžia euforijoje sveikino Makrono europinius planus.“ Po rinkimų politinė situacija Vokietijoje pasikeitė. Į Bundestagą atėjo euro priešininkai „Alternatyva Vokietijai“, o Merkel sunkiai sekėsi suformuoti vyriausybę.

Makrono siekis – valiutinės sąjungos reforma, euro zonos atskiras biudžetas, finansų ministras, sukūrimas Europos valiutų fondo, bankų indėlių garantijos sistema. Šios idėjos daugumai Vokietijos politinių partijų nepriimtinos, rašoma DW.

„Visų pirma, reikia kalbėti, ar suderinami Makrono siūlymai su Vokietijos interesais“, - pasakė Bundestago deputatas nuo KDS Joachim Pfeiffer leidiniui Redaktionsnetzwerk Deutschland. Jo nuomone, dabartinis Europos stabilizacinis fondas (ESM) ne būtinai būti reformuotas į Europos valiutų fondą.

Be Vokietijos palaikymo Makronas negali diegti savo projekto. EK pirmininkas Žanas-Klodas Junkeris perspėjo Makroną Strasbūre: „Nepamirškite, kad Europa – tai ne tik Vokietija ir Prancūzija“.

Rotšildų statytinis, homoseksualistas, sergantis Edipo kompleksu, Makronas su specialiai jam sukurta partija „Respublika marše“ už naują Europą.

Merkel, tų pačių globalistinių-sionistinių jėgų statytinė virtina, kas „iki birželio mes su Prancūzija surasim bendrą sprendimą“. Kas tuo abejoja, kad tiems patiems šeimininkams tarnaujantys Makronas ir Merkel stengiasi rasti bendrą kalbą. „Aš įsitikinusi, kad pas mus išeis stiprus pasiūlymų paketas.“ - pasakė Angela Merkel.

Makronas ir Merkel buvo žadėję įveikti skirtumus, suformuoti „drąsų“ ES reformos planą. Nieko neišėjo. Po Makrono kalbos Europos parlamente tapo aišku, kad nieko iš to neišeis, rašoma wPolytice. Pirmiausiai, nekas nepalaiko Makrono, išskyrus dvi prasiskolinusias valstybes: Portugaliją ir Ispaniją. Italijoje po parlamento rinkimų bus suformuota euroskeptiška vyriausybė. Be to buvo sukurtas blokas aštuonių mažų valstybių aplink Olandiją ir Suomiją, kurios atvirai pasisako prieš euro zonos integraciją. Bet svarbiausia: Makrono nepalaiko Vokietija.

Makronas siekia sumažinti Prancūzijos skolas, kad ji atitiktų Masstrichto kriterijus. Mainais Berlynas privalo prisiimti atsakomybę už euro zonos šalių skolas.

Šiuo metu Berlyno ir Paryžiaus prioritetai išsiskyrė. Berlyno tikslas-išsaugoti visų 28 ES valstybių vienybę. Rotšildų statytiniui Makronui svarbiausia euro zonos integracija, radikalios reformos kuriant elektroninį bankų konclagerį.

Bundesbanko vadovas Jens Weidmann išsakė savo abejones dėl Makrono Valiutų fondo idėjos. Tai de facto yra pinigai iš vokiečių mokesčių mokėtojų kišenės. Weidmann turi pakeisti Mario Draghi Europos centrinio banko pirmininko pareigose, todėl jo pasisakymą reikia vertinti kaip nurodymą, kokiu keliu gali vykti reforma.

WPolytice pažymima, kad „dviejų greičių Europos vaiduoklis vis labiau tolsta. Tai bloga žinia Makronui, bet gera Lenkijai“. Konstatuojama, kad „ne Paryžius sprendžia Europos likimą, o Berlynas, prieš kurį Prancūzija yra prašančiojo vaidmenyje“.

Kokius dar pasiūlymus Makronas turi Europos valstybėms ir tautoms: visišką kontinento negrizaciją!?

Televizijos laidoje balandžio 15 dieną, kalbos Strasbūre išvakarėse, Emanuelis Makronas pasakė, kad Afrikos gyventojų skaičiaus augimas reiškia, kad Europa įžengia į „beprecedentę“ masinės imigracijos epochą ir pasakė, kad dviejų kontinentų likimai „surišti“.

Makronas pareiškė, kad afrikiečių skaičius Europoje nuo dabartinių 9 milijonų padaugės iki 150 milijonų ir net iki 200 milijonų per artimiausius 30 metų.

Šiuo metu migraciją skatina tos lėšos, kurios yra skiriamos pagalbai Afrikai. Vietiniai afrikiečiai valdininkai paramą išvagia ir už tuos pinigus siunčia savo gimines į Europą.

Masonas globalistas Makronas laikosi kito masono Kudenhove-Kalergi idėjos apie baltosios rasės sunaikinimą, sukūrimą mišrios rasės - „kiekybės žmonių“, kurie tarnaus žydų elitui - „kokybės žmonėms“. Tai nestebina, nes Kudenhove-Kalergi ir Prancūzijos makaronas-Makronas valgo iš tos pačios sionistų Rotšildų rankos. Aišku viena – Makronas yra ne Napoleonas, greičiau jo šeimininkų vyniojamas spageti makaronas.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą