2017-11-11

Dykinėjantys „pabėgėliai“ Vokietijoje degina benamius europiečius



Vokietijos dienraštis Die Welt lapkričio 10 dieną paskelbė video, kuriame du tamsaus gimio „pabėgėliai“, maždaug 18 ir 20 metų amžiaus, padega 51 metų benamį, miegantį ant suolelio Miuncheno traukinių stotyje, ir po to pabėga. Visa tai nusikaltėliai filmavo mobiliu telefonu. Policija nusikaltėlius charakterizuoja kaip arabų-šiaurės afrikiečių kilmės. Miuncheno policija žada 1000 eurų premiją už informaciją apie šiuos nusikaltėlius.


Die Welt pažymi, kad analogiškas nusikaltimas buvo įvykdytas 2016 metais Berlyne, prieš Kalėdas. Tada septyni „pabėgėliai“ 15-21 metų amžiaus sudegino benamį Berlyno metro (žiūr. video).

Gegužės mėnesį įvyko šių „pabėgėlių“ teismas. Paaiškėjo, kad „prieglobsčio prašytojai iš Sirijos Libijos pamatė miegantį benamį ir nutarė jį padegti.“ Iš pradžių užsidegė kuprinė, o po to ugnis apėmė visą žmogų. Jis nesudegė tik dėka praeivių.


21-metis šių nusikaltėlių vadeiva buvo nuteista 3 metams kalėti už sunkius kūno sužalojimus. Dar dviem „prieglobsčio prašytojams“ skirtos švelnesnės įkalinimo bausmė, o likusiems skirtos baudos, kurias, suprantama, jie sumokės iš vokiečių mokesčių mokėtojų kišenės. Nei vienas iš jų neprisipažino ketinimu nužudyti.

2017 metų sausio pabaigoje Hamburge buvo padegti du benamiai lenkai, miegoję po tiltu. Tai buvo du vyrai 32 ir 43 metų amžiaus. Jie patyrė lengvus kūno sužalojimus ir buvo gydomi stacionare.

Merkel „svečiai“ „pabėgėliai“ Vokietijoje gyvena parazitinį gyvenimą, o kiekvieno šio „socialinio parazito“ išlaikymas valstybei kainuoja po 1400 eurų per mėnėsį.

Dykinėjantys „socialiniai parazitai", kuriuos mažai domina nemokami kalbos ar profesinės kvalifikacijos kursai, patys ieško sau pramogų. Viena iš jų – benamių vokiečių ir kitų ES piliečių deginimas.

Benamiams vokiečiams ir kitiems ES piliečiams čia niekas nesuteikia nei būsto nei sočios Herz IV paramos, kaip „pabėgėliams“. Europiečiai ES yra padaryti antrarūšiais žmonėmis ir priverti ubagauti, nakvoti gatvėje. Paskui juos būriais neslankioja vertėjai, socialiniai darbuotojai, Caritas ir Diakonie, advokatai.

Šis idiotizmas turi būti vieną kartą  pabaigtas. Neleiskime ir Lietuvos valdžiai tyčiotis iš mūsų ir pažeidinėti mūsų teises, kurias mums garantuoja Lietuvos Konstitucijos 29 straipsnis, nelaiskime diskriminuoti mus "pabėgėlių" atžvilgiu.

Kviečiu pasirašyti šią peticiją:

Kviečiu skurdinamus Lietuvos piliečius priešintis diskriminacijai visais teisėtais būdais!

Nuorodos:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą