2017-11-12

Austrija: Socialdemokratija užsimaskavę liberalai niekam nereikalingi. Sorošas atvyko juos gelbėti nuo bankroto


Krizė ištiko ne tik socialdemokratus Lietuvoje. Socialdemokratai, kurie vykdo liberalų politiką, niekam nereikalingi ir vakaruose.



Bundestago rinkimai Vokietijoje parodė socialdemokratijos fiasco Vokietijoje. Dabar jie bankrutuoja Austrijoje. Čia jie bankrutuoja ne tik todėl, kad pralaimėjo parlamento rinkimus, bet ir tikrąją prasme – finansiškai.

Austrijos globalistus nuo bankroto atvyko gelbėti Dž.Sorošas. Mainstream apie šį vizitą nutylėjo, rašomas austrų portale Wochenblick.


Austrų dienraščio Krone žiniomis, austrai nebenori už šią antiaustrišką šalies griovimo „pabėgėliais“ partiją, taip vadinamus socialdemokratus, mokėti metinį nario mokestį – 72 eurus. Socialdemokratų partijos skola šiandien siekia 20 milijonų eurų. 2011 metais šios partijos skola buvo 5 milijonai.


Politinis skandalas Austrijoje 

Šių metų rugpjūčio mėnesį Izraelyje buvo areštuotas finansinis aferistas Tal Silberstein, vadovavęs Austrijos kanclerio Kristiano Kern ir du kartus iš eilės skandalingai rinkto (pirmus rinkimus dėl klastojimo anuliavo Austrijos AT, per antruosius kilo skandalas dėl balsavimo paštu) prezidentoVan der Bellen rinkimų štabams.

Krone žiniomis Tal Silberstein buvo įtariamas ypač stambiomis aferomis plaunant nelegaliai įgytus pinigus. Kartu su Silbersteinu buvo suimti dar penki jo aferų bendrininkai. Tarp jų ir vienas iš pačių turtingiausių Izraelio žmonių - milijardierius Beny Steinmetz. 2016 metais jis buvo areštuotas įtariant aukštų Gvinėjos pareigūnų papirkimu, tam kad gauti licencijas išgauti geležies rūdą stambiausioje pasaulio kasykloje – Simandu. Šio skandalo tyrime dalyvavo JAV, Šveicarijos, Izraelio ir Gvinėjos teisėsaugos organai. Už 26 milijonų užstatą jam buvo skirtas dviejų mėnesių namų areštas, kuris buvo vėliau pakeistas į pasižadėjimą neišvykti iš Izraelio pusę metų.

Tyrime dalyvauja JAV FTB ir Šveicarijos policija. Bylos figurantams inkriminuojamas sudarymas fiktyvių sutarčių su nekilnojamu turtu, su tikslu nuslėpti pajamas. „Kaip visada tokiais atvejais, paraleliais įtarimais yra pinigų plovimas, finansinių dokumentų falsifikavimas ir pajamų nuslėpimas nuo mokesčių administratorių“. Policija pažymėjo, kad galimi nusikalstami veiksmai šio milijardieriaus ir su juo susijusių asmenų buvo vykdomi ilgą laiką.


Austrijoje pasirodė... Sorošas.

Gruodžio 10 dieną austrų portalas Wochenblick pranešė, kad Austrijoje pasirodė finansinis spekuliantas Dž.Sorošas, „geras laikinai dar kanclerio Kristiano Kern draugas ir turintis artimus kontaktus su esamu prezidentu Van der Bellen ir buvusiu kancleriu Heinz Fischer“.

Priminsiu, kad JAV piliečiai Baltiesiems rūmams šių metų rugsėjo 19 dieną pateikė peticiją, kad Sorošą dėl valstybės griovimo paskelbti teroristu ir iš jo atimti JAV pilietybę.

Kaip praneša Wochenblick, Sorošas buvo pakviestas Austrijos prezidento į priėmimą Imperatoriaus rūmuose.

Galima spėti, kad Rotšildų marionetė Sorošas atvyko į Austriją, kad užgesinti antiglobalistinį maištą, padengti tarptautinės finansinės mafijos finansuojamų partijų skolas.

Spalio 15 dieną Austrijoje parlamento rinkimus laimėjo dešinioji Sebastiano Kurz Austrijos liaudies partija. Po rinkimų spaudoje pasirodė nepatvirtintų pranešimų, kad Kurz pažadėjo „kenkėjiškus Sorošo fondus išmesti lauk iš Austrijos“. Nebūna „dūmų be ugnies“, juo labiau, kad buvusioje Austro-Vengrijos imperijos teritorijoje formuojasi stiprus Centrinės Europos krikščioniškų šalių blokas -Višegrado ketvertukas (Lenkija, Čekija, Slovakija, Vengrija), kuriems, Čekijos premjero Babis žodžiais, Sorošo vežami „pabėgėliai“ yra viso labo „socialiniai parazitai“, kurių šios šalys neįsileidžia, kurios kenkėjiškus Sorošo fondus varo lauk iš savo valstybių.

Dėkoju gerb. Ivonai Visockei už Wochenpost nuorodą.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą