2017-09-22

Briuselio išsigimimas: Austrija ginasi nuo burkų, o Briuselis jas propaguoja


Kiekviena diena mums pateikia vis naujų įrodymų, kad Europos islamizacija yra išsigimusių ES elitų projektas. Tuo metu, kai Austrija kratosi nuo burkų, Briuselio degeneratai jas propaguoja ir skelbia, kad antikrikščioniška ir totalitarinė islamo religija yra Europos dalis.




Austrija ginasi nuo burkų


Nuo spalio 1 dienos už visą veidą dengiančių burkų dėvėjimą Austrijoje bus skiriama 150 eurų bauda. Atsirado daugybė liberalų, kuriems tai nepatinka. Atsirado ir tokių, kurie ketina apmokėti baudas už nubaustas islamistes. Tarp tokių yra Alžyro ir Prancūzijos pilietybes turintis milijonierius Rachid Nekkaz. Jis ketina baudų apmokėjimui skirti 300000 eurų.

Austrijos dienraštis Krone paskelbė vyriausybės atstovų perspėjimą Nekkazui, kad „Austrija nepakęs kišimosi į jos vidaus reikalus.“

Austrijos užsienio reikalų ministras Sebastian Kurz pasakė, kad „jeigu ponas Nekazz ketina skatinti administracinius teisės pažeidimus, tai tokiu atveju jam teks skaitytis su atitinkamomis pasekmėmis. Mes nepakęsime simbolių, kurie nukreipti prieš mūsų visuomenę“.



Briuselio renegatai ne prieš Europos visuomenę griaunančius simbolius, jie juos skatina

Štai tokius protinės degradacijos simbolius demonstruoja Briuselyje atidaryta ir už 2,5 milijono iš ES biudžeto finansuota islamistinio debilizmo paroda: „Islamas, tai irgi mūsų istorija“.

Kieno mūsų? Tų, kurie vadovaujami Didžiojo Lietuvos Kunigaikščio ir Lenkijos karaliaus Jono Sobieskio prieš 334 metus ties Viena sumušė musulmonų iš Osmanų imperijos pulkus ir pradėjo Europos išvadavimą iš musulmonų jungo, apsaugojo Europą nuo islamizacijos?

Islamizaciją propaguojanti paroda Briuselyje, tai dar vienas įrodymas, kad ES elitos yra antikriščioniškos ir antieuropinės.

Šaktiniai:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą