2017-08-15

Choleros epidemija Jemene: Kada atkeliaus į Lietuvą?


Didžiausia šiuo metu choleros epidemija siaučia Jemene, pirmadienį pranešė Pasaulio sveikatos organizacija (PSO). Organizacijos duomenimis, šiuo metu Jemene cholera serga virš pusės milijono žmonių. „Choleros epidemija Jemene dabar yra didžiausia pasaulyje, ir ji greitai plečiasi dėl blogėjančios sanitarinės-higienos situacijos ir nepastovaus vandens tiekimo šalyje“, - sakoma PSO pareiškime. Nuo epidemijos pradžios balandžio mėnesį Jemene jau mirė maždaug du tūkstančiai gyventojų. To priežastis yra sugriuvusi sveikatos apsaugos sistema, švaraus vandens trūkumas ir kalnai šiukšlių, kurių nerenka stambiausiuose miestuose.


Jemene jau dešimtmetį vyksta pilietinis karas, kuriame nuo 2014 metų dalyvauja kaimyninės valstybės.

PSO pirmininkas Wolfgang Jamann pareiškė, kad Jemenas atsidūrė „ant humanitarinės katastrofos slenksčio“.

Pilietinio karo draskomas Jemenas pats yra vienas didžiausių migracijos šaltinių, be to per jį vyksta migracija iš Afrikos.

2017 metais 55000 migrantų iš Afrikos Rago persikėlė jūra į Jemeną, kad per jį pasiekti Persijos įlanką. Virš 30000 jų jaunesni negu 18 metų, trečdalis – moterys. 2016 metai Jemene buvo 2,5 milijonai vidinių migrantų, 250000 paliko šalį.


SNO duomenimis, 7 milijonams Jemeno gyventojų gresia badas, 70 procentų – reikia pagalbos.

Šiuo metu valdančių globalistų pastangų dėka ES tapo nekontroliuojamos migracijos zona, į kurią atvyksta kas tik nori, nešdamas visus įmanomus infekcinius susirgimus.

Jokios ES sienų kontrolės nėra: į pliažą, pilną poilsiautojų atplaukia valtis ir migrantai išsibėgioja kas sau – tai Europos realybė.


Ne nuostabu, kad valstybės, į kurias atvyko daugiausiai migrantų, tapo tymų ir atsparios antibiotikams džiovos formos židiniais. Pirmauja A.Merkel valdoma Vokietija: „Ji tai gali”!

Mano ankstesnės publikacijos apie „pabėgėlių“ į Europą nešamas ligas:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą