2017-07-12

Globalistų fronto naujienos: Ką gero nuveikė Rotšildų briliantai Sorošas ir Makronas?


Paaiškėjo, kad Rotšildų briliantas Sorošas yra sponsorius banditų, kurie per G20 susitikimą griovė Hamburgą. Makronas, tuo tarpu, nepajėgdamas visos Afrikos perkelti į Prancūziją, išrašė jai receptą dėl gimstamumo mažinimo.

Tiesiog kvapą užgniaužia pasaulio politikos arenoje triūsenčių Rotšildų bankų berniukų darbai. Tarytum ištraukti iš mėšlo krūvos, šie globalizmo deimantai, po kruopštaus šlifavimo, spindi tarytum briliantai vaivorykštinėmis globalizmo spalvomis. Pastarosiomis dienomis vėl savo spindesiu išsiskyrė šie Rotšildų deimantai: Sorošas ir Makronas.


„Susidomėjimas Rotšildų klanu dar kartą per 200 metų sustiprėjo ryšium su Prancūzijos prezidento rinkimais – po to, kai mažai kam žinomas 39 - metis Emanuelis Makronas pirmame rinkimų ture aplenkė visus kitus kandidatus, o prancūzų MIP sutartinai ėmė rašyti apie jį kaip apie sekantį Prancūzijos prezidentą (bet sulaukim antrojo turo gegužės 7). Veržlų Makrono iškėlimą į politikos avansceną daugelis sieja su tuo, kad prieš penkis metus šis jaunas žmogus žengė į valdžios koridorius tiesiai iš Rotšildų banko Paryžiuje. Todėl daroma išvada, kad Rotšildai, šitie „karalių bankininkai ir bankininkų karaliai“, taip pat kaip ХIX-ХХ amžiais, toliau valdo Prancūziją (jei ne pasaulį).“

Visi aktyvai to paties Džordžo Sorošo – tėra tik kapitalai, kuriuos Rotšildai perdavė patikėtiniam valdymui niekam nežinomam Vengrijos žydui pavarde Švarcas ir kuris be to atlieka Rotšildų PR-tarnybos funkcijas.“




Šiam, tiesiog fantastiniam globalizmo trogloditui, kokio dar nėra regėjęs pasaulis, esu skyręs daug dėmesio.



Praėjusią savaitę pasaulis su siaubu stebėjo, kaip G20 šalių forumo metu banditai, kuriuos globalistinės MIP vadino „antiglobalistais“, naikino Hamburgo miestą.

Pi-news rašo, kad Sorošas yra vienos iš Hamburge siautusių banditų "REFUSE FASCISM" grupuotės sponsorius.

„Visur, kur vyksta prievarta, randamas Džordžo Sorošo piršto antspaudas. Radikalios kairės multi milijardierius stovi už eilinio protesto smogikų grupuotės, kuri buvo nukreipta prieš G20 susitikimą. „Refuse Fascism“ - tai Sorošo finansuojama amerikiečių grupuotė, turinti Hamburge „vokišką kontingentą“, dalyvavusį masiniuose „protestuose“ prieš G20“, - rašoma portale.



Pasak Makrono, jei moterys Afrikoje gimdys po 7-8 vaikus, nepadės jokia parama, jokie kaip į balą sumerkti milijardai. Afrika gavo 1 trilijoną dolerių paramos ir jokio efekto.

G20 spaudos konferencijoje į klausimą apie galimą Europos „Maršalo planą“ Afrikai Makronas pasakė, kad „Problemos, su kuriomis susiduria Afrika visai kitokios... civilizacinės“ ir nurodė afrikos valstybes, kuriose „vienai moteriai tenka 7 ar 8 vaikai“.

Geriausia pagalba afrikiečiams – jų kastravimas?

Kad kastravimas gali būti taikomas, kaip priemonė riboti jų gimstamumui, jokia fantastika. Apie tai tapo žinoma iš britų Independent publikacijos 2013 metais.

1980 metais buvo nutarta repatrijuoti į Izraelį 100 000 Etiopijos juodaodžių žydų. Gyvenimo realijos, tačiau, parodė, kad ši etninė grupė nesugeba integruotis į Izraelio visuomenę, nenori dirbti, gyvena iš pašalpų ir labai sparčiai dauginasi, t. y. niekuo nesiskiria nuo kitų afrikiečių.

Izraelis pripažino, kad sterilizavo šiuos Etiopijos žydus be jų sutikimo. Jiems buvo duodami, neva, „vitaminai“, jie vakcinuojami. Šiuo metu juodaodžių žydų perkėlimas į Izraelį nutrauktas ir aiškinama, kad juodaodžiai žydai genetiškai neturi nieko bendro su kitais Izraelio žydais.


Kol kas priverstinės imigrantų kastracijos galimybė tolerantiškai, t. y. praradusiai savisaugos instinktą visuomenei yra nepriimtina, bet tai neilgam: problemą teks spręsti. Milijardo negrų nesugebės priimti nei globalistų valdoma Prancūzija, nei Vokietija, net ir savo susinaikinimo kaina.












Komentarų nėra:

Rašyti komentarą