2017-05-23

Po to, kai 3 pabėgėliai žvėriškai išprievartavo 15 metų mergaitę, Austrijos miesto Tulln meras atsisakė juos priimti

  Po to, kai 3 pabėgėliai žvėriškai išprievartavo 15 metų mergaite, Austrijos miesto Tulln meras atsisakė juos priimti „Žvėriškas 15-metės Tulln miesto gyventojos išprievartavimas trimis prieglobsčio prašytojais sukėlė šoką visai Austrijai“, - parašė Astrų Krone gegužės 20 dieną. Dar po dviejų dienų šio miesto meras prieėmė sprendimą nepriimti į miestą pabėgėlių.



Krone Žurnalistai susitiko su išprievartauta paaugle. Ji dabar „sėdi priešais savo motinos namą, turi daugybę sužalojimų ant rankų“. Du nusikaltėliai – vienas afganas (18 metų) ir somalietis (19 metų) dabar yra areštuoti, trečias – dar nesurastas.



Savo interviu Krone nukentėjusioji papasakojo, kad su drauge buvo Vienoje ir 21.30 išvyko į savo namus Tullne. Kelionė truko beveik valandą. Iš stoties mergina namo ėjo pėsčia pro parodų centrą ir konteinerinę prieglobsčio prašytojų gyvenvietę.

"Taip, kai kurie iš jų prašė manęs duoti jiems mano telefono numerį, šaukė man, kad aš duočiau numerį, kad aš turiu jiems duoti numerį savo telefono. Aš niekada nereagavau į jų priekabiavimus ir niekada prie jų nesiartinau. Todėl aš nepabijojau“, - pasakojo mergina.



Tada ji už nugaros išgirdo bėgančių žingsnius ir leidosi bėgti. Trys vyrai ją vijosi. Po kelių bėgimo sekundžių ranka griebė jai už burnos. Vyrai nusitempė merginą į sporto aikštelę ir ten prievartavo. Jai pavyko ištrukti, dada ją vėl pasivijo, nusitempė į apleistą namą ir toliau prievartavo. Visa sudraskyta mergina į namus atvyko tiktai 16 minučių po vidurnakčio. Ji buvo šoko būsenoje.

Policija atliko spermos pavyzdžių ant mergaitės drabužių ir visų mieste buvusių „pabėgėlių“ spermos analizę. Viso patikrinti 59 „pabėgėliai“. Du nusikaltėliai taip buvo identifikuoti, trečiasis ieškomas.

Mergaitė žurnalistams pasakė: „Jie man sugriovė gyvenimą“.

RT paskelbė reportažą iš Tullno miesto apie šį įvykį.


Tai ne vienintelis išprievartavimas, sukrėtęs visą Austriją. 2015 metų gruodžio mėnesį Vienos baseine„Wien-Meidling“ irakietis „pabėgėlis“išprievartavo 10 metų berniuką.




Berniukas patyrė daugybinius kūno sužalojimus ir buvo gydomas vaikų klinikoje AKH. Įtariamasis nusikaltėlis buvo policijos sulaikytas nusikaltimo vietoje. Pabėgėlis įtempė berniuką į nusirengimo kabiną ir ten jį išprievartavo. Po to nusikaltėlis grįžo į baseiną ir toliau jame plaukiojo, šokinėjo nuo tramplino. Už vaiko išprievartavimą ir sunkius kūno sužalojimus šis arabas išsigimėlis buvo areštuotas. Nusikaltėlis į Austriją pakliuvo Balkanų maršrutu 2015 metų balandžio 13 dieną.

Labai „pabėgėliams“- išsigimėliams atjautus Austrijos teismas artimiausiu metu paleis šį nusikaltėlį irakietį į laisvę. Kaip šiandien pranešė „Krone“, „visiškai nesuprantamą minkštumą parodė Aukščiausiojo teismo Senatas Irakiečio atžvilgiu, kuris Vienos baseine išprievartavo dešimtmetį: jam bausmė sumažinta nuo septynių metų iki keturių! „Negalima prarasti saiko jausmą”- pasakė pirmininkas. Nusikaltėlis, kuris jau išsėdėjo didelę bausmės dalį, greičiausiai, artimiausiu metu bus paleistas į laisvę“.

Lietuvos valdžia niekaip nepajėgia suprasti, kad visi šie į Lietuvą vežami „atbėgėliai“ sunaikins mūsų ir taip varganą gyvenimą. Be ekonominių sunkumų, kuriais mes čia dirbtinai dusinami, visi šie nuprotėję skverneliai mums velka dar ir islamo teroristus, prievartautojus ir socialinius parazitus.

Dieve, nubausk vieną kartą mūsų kankintojus tėviška ranka!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą