2017-05-17

G7 susitikimo Sicilijoje metu savaitei bus sustabdytas nelegalių migrantų vežimas iš Afrikos!


Nuostabu! - stebisi Pi-news. Jau keturios dienos iki G7 susitikimo, kuris įvyks gegužės 25-27 dienomis Teorminos mieste Sicilijoje, uždraustas visų laivų nesankcionuotas atvykimas į bet kurį Sicilijos uostą. Jau nuo gegužės 22 bus uždrausti skrydžiai, ant stogų sėdės snaiperiai, keliuose bus įtaisyti šlagbaumai, bus tikrinami pasai, veiks saugumo zonos, tik nebus laivelių su pabėgėliais, kuriuos asmeniškai į ES kvietė Angela Merkel, Emmanuel Macron, Paolo Gentiloni und Justin Trudeau (žiūr. nuotrauką). Bet jų pakviestų „svečių“ („pabėgėlių“) vežimas bus nutrauktas tik iki gegužės 28 dienos, po to kolonistai iš Afrikos vėl bus vežami į Europą, parazituoti ant mūsų sprando.

Italų laikraštis Corriere della Sera rašo: „G7 pradžia Teorminoje paskirta gegužės 26, bet saugumo priemonės ims veikti jau šį rytą. Ir sekantį pirmadienį visi Sicilijos uostai bus užbaninti. Tai reiškia, kad nei vienas laivas negalės prisiartinti, tai reiškia, kad laivai, prikrauti migrantų, kurie jau kaupiasi Viduržemio jūros centrinėje dalyje turės švartuotis kitoje vietoje.“




G7- tai neformalus forumas JAV, Japonijos, Vokietijos, Didžiosios Britanijos, Prancūzijos ir Italijos valstybių ir jų vyriausybių vadovų. Po 2001 metų rugsėjo 11 teroro aktų šiems susitikimams yra parenkama gerai apsaugota vieta.

Tai kas vyksta G7 susitikimo išvakarėse Sicilijoje, visiems Europiečiams akivaizdžiai parodė, kad nuo laivų su „pabėgėliais“ ir jų kriminalinių pagalbininkų galima kuo puikiausiai juos apginti. Tam yra ir juridinės, ir techninės priemonės. Tai nedaroma tik todėl, kad nelegalių migrantų vežimą iš Afrikos organizuoja visas nusikaltėlių sindikatas: ES vadovai, rotšildai-sorošai su jų finansuojamomis NVO iš ES ir JAV, tarptautinė mafija, bažnytinės organizacijos ir t.t.

Organizacija “Identitarians“ nori apsaugoti europiečius:

Kiekvieną savaitę – kiekvieną dieną – kiekvieną valandą nelegalių migrantų prikrauti laivai kerta Europos sienas. Tai įsiveržimas [..] mes prarandame savo saugumą, mūsų gyvenimo būdą ir tampame mažuma nuosavoje valstybėje. [..] Mūsų ateičiai kyla pavojus. [..] Viskas prasideda čia, viskas čia turi pasibaigti. [..] Dirbkime kartu mūsų ateities vardan.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą