2017-05-25

Bild: į Europą atvyksta virš 6,6 milijonų nelegalių migrantų


Situacija rimta, rašoma Bild: Viduržemio jūros pakrantės valstybėse (įskaitant Turkją) remiantis konfidenciealiais jėgos strkturų dokumentais susitelkė 6,6 milijonų „pabėgėlių“, kurie nori prasiskverbti į Europą.

2015 Angela Mekel paskelbė šūkį „welcome refugges“ ir tie „refugges“ išgirdo kvietimą, vien į Vokietiją jų atvyko apie du milijonus veltėdžių burnų. Tiesa, pabėgėlių tarp jų labai nedaug, vos keli procentai, o visi likę – nelegalūs ekonominiai migrantai.Vokietijos kanclerė tiems viso pasaulio „regugees“, norintiems pagerinti sau gyvenimą, veltui susiremontuoti dantis, prievartauti ir sprogdinti europiečius, kol kas dar nėra pasakiusi, kad pakaks, kad daugiau „socialinių parazitų“ Europai nebereikia, kad ir taip 2017 metais čia kas devynios dienos vyksta po teroro aktą. Todėl „refugees” toliau braunasi, o juos toliau per Viduržemio jūrą plukdo Fronteksas, rotšildų-sorošų finansuojamos nevyriausybinės organizacijos, informacinį palaikymą organizuoja globalistės MIP, merkel-makaronai, satanistai-popiežiai (kuriems Kristus – velnias) ir visokio plauko fašistuojantys liberalai. Todėl tie refugeestai jie toliau braunasi per atviras ES sienas, darydami europiečių gyvenimą nebepakenčiamu.



Margame ES valdančių suicidalinių idiotų būryje pasitaiko dar neišprotėjusių. Tokie yra Višegrado šalių grupės vadovai. Pavyzdžiui, Lenkijos valdančiosios partijos PiS lyderis Jaroslavas Kačinskis, pasakęs, kad finasinę naštą dėl pabėgėlių išlaikymos turi nešti tie, kas juos kvietė – Vokietija. O jų prmjerė Beata Šidlo visus ES suicidalinius idiotus informavo, kad „Lenkija neįsileis nei vieno pabėgėlio“! Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas irgi neketina nuolaidžiauti ES šiuo klausimu.


G7 suicidaliniai „lyderiai“ atsitvėrė nuo realybės

Visą ES elitų supuvimą parodė G7 šalių lyderių susitikimas, kuris vyks vyks gegužės 25-27 dienomis Teorminos mieste Sicilijoje. Jo metu į Siciliją bus neįleistas nei vienas „pabėgėlis“, kurių čia kasdien atplukdoma iki kelių tūkstančių.

Tai kas vyksta jau G7 susitikimo išvakarėse Sicilijoje, visiems Europiečiams akivaizdžiai parodė, kad nuo laivų su „pabėgėliais“ ir jų kriminalinių pagalbininkų galima kuo puikiausiai juos apginti. Tam yra ir juridinės, ir techninės priemonės. Tai nedaroma tik todėl, kad nelegalių migrantų vežimą iš Afrikos organizuoja visas nusikaltėlių sindikatas: ES vadovai, rotšildai-sorošai su jų finansuojamomis NVO iš ES ir JAV, tarptautinė mafija, bažnytinės organizacijos ir t.t.

Jau keturios dienos iki G7 susitikimo, buvo uždraustas visų laivų nesankcionuotas atvykimas į bet kurį Sicilijos uostą. Jau nuo gegužės 22 uždrausti skrydžiai, ant stogų sėdi snaiperiai, keliuose įtaisyti šlagbaumai, tikrinami pasai, veikia saugumo zonos, tik nebus laivelių su pabėgėliais, kuriuos asmeniškai į ES kvietė Angela Merkel, Emmanuel Macron, Paolo Gentiloni und Justin Trudeau. Bet jų pakviestų „svečių“ („pabėgėlių“) vežimas bus nutrauktas tik iki gegužės 28 dienos, po to kolonistai iš Afrikos vėl bus vežami į Europą, parazituoti ant mūsų sprando.





Kiek Vienai kainuoja balius „socialiniams parazitams“

Krone praneša, kad „pabėgėlių išlaikymo kaina Vienoja 2016 metais – lyginant su 2014, iki pabėgėlių krizės – išaugo 207 milijonais eurų. Tai ekstrapoliuojant išeina, kad krūvis biudžetui yra 500000 eurų per dieną.“ Vieno Merkel „svečio“ išlaikymas Vokietijai kainuoja 1400 eurų per mėnesį! Per metus tie refugees Vokietijai kainuoja 42 milijardus eurų. 


Taigi, "Welcome refugees!", nes europiečiai labai trokšta būti susprogdinti ir išprievarauti, blogiausiu atveju – apiplėsti!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą