2017-05-05

Ar siaurovizija jau pasiekė Vokietijos standartus?


Reporteriai be sienų sudarytame 2016 metų spaudos laisvės reitinge Lietuva nukrito per 4 pozicijas iš 31 vietos į 34 vietą. Po mūsų seka Tongas ir Belizas, o Gana – 26 vietoje! Išties dideli siaurovizijų ir į ją panašių MIP pasiekimai.


Aš mūsiškę „durnasklaidą“ palyginau su Vokietijos televizija, apie kurią pasakoja patys vokiečiai. Kaip įvertinsi nepalyginęs?

Vokietis Michael Klonovsky vardina Vokiškos žiniasklaidos pasiekimus:

Visos Vokietijos MIP yra gavusios nurodymus nepastebėti „pabėgėlių“ nusikaltimų. Po metų tylėjimo paaiškėjo, kad tų „imigrantų“ nusikalstamumas Vokietijoje išaugo 53%.

Didieji Vokietijos informacijos „trubadūrai“ nepastebėjo, kad į Italija atvykstančių „pabėgėlių“ masėje iš tikrųjų tėra vos 3% pabėgėlių. (Krone duomenimis iš Afrikos šiais metais jau atvežta 36000 nelegalių migrantų, 44% daugiau negu pernai).

SWR valstybinis transliuotojas Štutgarte ėmė tikrinti ar jų darbuotojai nėra „apsikrėtę“ ksenofobija ir „rasistus“ atleidinėja iš darbo.

Kad išaiškinti „rasistus“ darbuotojams užduodami tokie klausimai: „Tu irgi bijai, kad tavo žmona vakare važiuoja metro?“

Pamenate Šveiko nuotykius? Ten Pyseko vachmistras, siekęs demaskuoti Šveiką, kad šis yra rusų šnipas, uždavė jam klausimus: „Ar rusai geria daug arbatos?“, „Ar Rusijoje daug gražių merginų?“

Vachmistrui nepakako tokių įdiotiškų įrodymų apkaltinti Šveiko, vokiečiams to jau pakanka, kad nutraukti „rasistų“ darbo sutartį.

Kas prieš 100 metų buvo satyra, šiandien Europoje virto realybe. Iki kokios beprotybės mes nusiritome!

Michaelis Klonovsky atkreipia skaitytojų dėmesį dar į vieną faktą, kurio nepamatė Vokietijos MIP: į tai, kad JAV, šitas „demokratijos“ forpostas, pagal spaudos laisvę yra vos 41 vietoje, žemiau už daugelį Afrikos valstybių! 

Tai reiškia, kad kristi dar turime kur! Neabejotinai ten ir nukrisime su MIP "skydininkais" ir jų "siaurovizijomis".





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą