2017-02-18

Mocartas ilsisi. Vunderkindas iš Afganistano viršijo visus austrų lūkesčius


Prieš du su puse šimto metų Zalcburgą pasaulyje garsino muzikos vunderkindas Volfgangas Amadėjus Mocartas (1756-1791), o štai mūsų dienomis šį miestą išgarsino kiek kitokių talentų genijus, kuris Angelos Merkel pakviestas atskubėjo į Europą ir čia ėmė kelti Zalcburgo kultūrinį lygį. Šio 17 metų atbėgėlio vunderkindo genijus pasireiškė tuo, kad nepilnos paros bėgyje jis sugebėjo geram būriui žaliūkų sudaužyti snukius, pamerginti austrų gražuolę, pasionanizuoti prie jos langų, o tada dar išmalti marmūzes ir apspardyti užpakalius jam sutrukdžiusiems masturbuotis policininkams. Šio atbėgėlio-kultūrininko pasiekimus aprašė didžiausias Austrijos dienraštis „Krone“, kad visa austrų tauta žinotų, kokius dykinėjančius genijus jie maitina ir lepina.

Taigi, 17 metų vunderkindas iš Afganistano štai ką nuveikė per nepilną parą Zalcburge: iš pradžių, daužė snukius iš Somalio atvykusiems „pabėgėliams“, vienam 26 metų žaliūkui gerokai paremontavo mandibulę. Atvykusi policija sulaikė mušeiką, bet tuojau pat jį paleido ir šis nuskubėjo toliau mankštinti kumščių. Po kelių valandų viešbutyje jis trenkė kumščiu į veidą 51 metų šio viešbučio durininkui. Tada jis gatvėje išvydo svajonių damą, 18 metų Dulsinėją, studentę, ir nusekė jos įkandin. Jo širdies dama nepanoro su nepažįstamu Merkel svečiu sueiti į artimesnius santykius ir pasislėpė už savo namų durų, prie kurių Afganas pasitenkino rankiniu būdų. Atvykusiems policininkams jis irgi paremontavo fizionomijas, apspardė užpakalius.

Štai kokie dabar muzikos genijų mieste Zalcburge papročiai, kokie dabar ten gyvena vunderkindai.



Lietuviškos asocijacijos

Laukime, kada premjeras Skvernelis ir mums priveš pakankamai vunderkindų iš Azijos ir Afrikos. Jie, net neabejoju, pakels lietuvišką kultūrą į naujas aukštumas ir policininkus skverneliukus paauklės.

Jaučia, matyt, kažką negero Skvernelis padaręs, be reikalo savo parašą padėjęs dėl tų „pabėgėlių“ vežimo Lietuvėlėn, kad jo akys iš orbitų taip iššokusios pūpso?  


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą