2016-12-19

Musulmonė studentė nesiteikė paspausti jai ištiestą Vokietijos Prezidento Gauko ranką!



Kuo labiau stengiasi Vokietijos kanclerė Merkel ir Vokietijos federalinis prezidentas Gaukas laižyti musulmonams atėjūnams užpakalius, tuo atėjūnai labiau jaučiasi Vokietijoje šeimininkais ir ignoruoja šios šalies kultūrą, vokiečių gyvenimo būdą ir papročius.

Kaip rašo vokiečių portalas Focus, prezidentas Jochimas Gaukas lapkričio vidury aplankė dvi Offenbacho mieste esančias mokyklas: Theodor-Heuss-Schule ir der Albert-Schweitzer-Schule. Čia jis norėjo pasidžiaugti tuo, kaip sėkmingai už vokiečių mokesčių mokėtojų pinigus vyksta imigrantų integracija. Miesto burmistro žodžiais prezidento apsilankymas - tai aukštas atvykėlių integravimo 50 metų  šiame mieste darbo įvertinimas.

Visą globalistų, liberalų ir kosmopolitų šventę Offenbache aptemdė musulmonės studentės akibrokštas: ji atsisakė paspausti Vokietijos prezidentui ranką. Pasirodo, kad ne musulmonai turi integruotis Vokietijoje, o vokiečiai turi integruotis į musulmonų šariato papročius, kurie draudžia musulmonėms liesti svetimus vyrus.

Vokietijos MIP bandė  nutylėti šį gėdingą prezidentui akibrokštą, be yla iš maišo išlindo ir dūrė Gaukui į pačią liberastiškiausią kūno vietą.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą