2016-10-25

Austrijos Laisvės partijos (fpö) lyderis Heinz-Christian Strache : Merkel pati pavojingiausia moteris Europoje


Dėl savo migracijos politikos Angela Merke yra „pati pavojingiausia moteris Europoje“, pasakė Austrijos Laisvės partijos (fpö) lyderis Heinz-Christian Strache, pranešė die Welt. Jis Austrijos parlamente kalbėjo apie „nacijos padėtį“ ir savo kalboje sukritikavo Vokietijos Kanclerę Angelą Merkel.

Strache pasakė, kad tuo metu, kai ponia Angela Merkel yra pati įtakingiausia moteris Europos sąjungoje, jos veiksmai buvo „nusikalstami“. Ji atsakinga už tai, kad migracijos šliuzai buvo atidaryti milijonams migrantų iš Artimųjų Rytų ir Afrikos.

Merkel pažadai laikytis įstatymo ir kontroliuoti migracijos krizę, jo žodžiais, tebuvo „tuščios kalbos“, nes krizė tęsiasi ir tūkstančiai migrantų iš Afrikos atvyksta į Siciliją ir Pietų Italiją kiekvieną savaitę.

Strache tvirtino, kad Merkel šūkis „wir schaffen das” (mes tai padarysime) „paleido didžiausią tautų persikraustymą“, kokio nebuvo šimtmečių bėgyje. Jis pareiškė, kad masinė migracija tapo realiu pavoju Europai.

Jis dabartinį pavojų pavadino „blogio bedugne“, nes Austrijos MIP ir politinės partijos ignoravo masinę migraciją ir integracijos nebuvimą. „Etno-kultūriškai skirtingų užsieniečių imigracija negali viršyti fiksuotų dydžių“, - pasakė Strache.

Austrijos Laisvės partija (fpö) yra labai populiari Austrijoje. Apklausos rodo, kad 40 procentų Vienos gyventojų palaiko šios partijos pretendentą į Austrijos prezidento postą Norbertą Hoferį.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą