2016-09-09

Pabėgėliai žagina neįgaliąsias, vaikus ir senutes, masturbuojasi didmiesčių gatvėse


Daugiau negu kas ketvirtas pabėgėlis prieglobsčio prašytojas Austrijoje per metus padaro kriminalinį nusikaltimą. Kitose Vakarų Europos valstybėse ši statistika yra slepiama nuo visuomenės.

Vokietiją, kurios valdžia vykdo ativokišką „valstybės be sienų“ politiką, tiesiog užplūdo lytinės prievartos prieš moteris ir vaikus lavina.

Laukiniai iš gūdžių viduramžių į Europą atvežti „pabėgėliai“ prieglobsčio prašytojai prievartauja ir vaikus, ir senoles. Kiek anksčiau 80 metų senolę Vokietijoje pabėgėlis išprievartavo kapinėse, ant jos sesers kapo. Šiomis dienomis šis prieglobsčio prašytojų išsigimėliškų nusikaltimų sąrašas pasipildę naujais išpuoliais.

Prieglobsčio prašytojas iš Maroko išpievartavo protiškai atsilikusią vokietę

Incidentas įvyko rugsėjo 6 dieną Bonos miesto regione esančiame akvaparke. Pranešama, kad 27 metų nukentėjusioji yra šoko būsenoje, todėl nusikaltimo tyrimas vyksta vangiai. Vokietijoje visi pabėgėlių nusikaltimų tyrimai vyksta vangiai, dažniausiai apie juos valdžia linkusi nutylėti, jų beveik neviešina ir globalistams priklausanti Vokietijos centrinė spauda.

Prieglobsčio prašytojas irakietis masturbavosi vidury gatvės Londono Swansee rajone priešais Primark parduotuvę

Matyt, jam seksualinę aistrą sukėlė manekenai parduotuvės vitrinoje. Teisme jis savo poelgį aiškino tuo, kad neturi pakankamai pinigų prostitutėms.

Didžiausia kaltė, žinoma, tenka ES, kad sukvietusi visus iškrypėlius iš viso pasaulio jų neaprūpina pinigais prostitutėms. Sako jiems „welcom refugees“, o pinigų prostitutėms – šis. Tai ir tenka vargšams prieglobsčio prašytojams prievartauti senutes kapuose, neįgaliąsias baseinuose, masturbuotis didmiesčio gatvėse.

Britams pasisekė – jie išeina iš šio ES beprotnamio.

ES išlikimu jau netiki net mūsų kaimynai Estai, 55 procentai iš kurių, kaip parodė apklausos, mano, kad ES neturi perspektyvų išlikti.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą