2018-05-01

Vakarų Europos tautos - „gegutės sindromo“ aukos


Kas atsitiko su europiečiais, kurie nustojo rūpintis savo vaikais, bet lieja ašaras dėl svetimųjų vaikų gerovės? Kas įvyko su jų smegenimis? Kodėl jie tapo „gegutės sindromo“ aukomis?

Gegutė sugeba apgauti paukštelius giesmininkus, suryja jų vieną vados kiaušinį, o į jo vietą sudeda savo. Taip paukštelis maitina ir prižiūri kelis kartus už jį didesnį paukštį-parazitą, net neįtardamas, kad tai ne jo vaikas.

Man šis zoologinio parazitizmo pavyzdys priminė tai, kas dabar vyksta Vakarų Europoje su svetimomis tautomis, kurios apsigyveno Europos tautų teritorijoje. Man europiečių elgesys priminė kvailų paukštelių elgesį, kurie nesugeba atskirti savo vaiko nuo gegužiuko.



Kelis gramus smegenų turintį ir instinktais valdomą paukštelį lengva apgauti, bet kas atsitiko su europiečiais, kurie nustojo rūpintis savo vaikais, bet lieja ašaras dėl svetimųjų vaikų gerovės? Kas įvyko su jų smegenimis? Kodėl jie tapo „gegutės sindromo“ aukomis?


Vokiečių nereikia ginti dėl jų pjudymo Vokietijoje

Die Welt aprašė Bundestage balandžio 25 dieną vykusius debatus. Alternatyva Vokietijai (AfD) partijos atstovai pareikalavo sugriežtinti bausmes dėl vokiečių persekiojimo, kas pastaruoju metu labai paplito Vokietijoje, ypač po „pabėgėlių“ krizės.

Vokietijos BK 130 straipsnis numato atsakomybę dėl mažumų pjudymo, bet nenumato to atvejo, kai vokiečius pjudo mažumos, todėl AfD partija reikalavo išplėsti šio straipsnio traktavimą, kad jis apimtų ir daugumos persekiojimo atvejus, „uždarytų vokiečių persekiojimo galimybių landas“.

Kitos Bundestago partijos atmetė šį siūlymą, tvirtindamos, kad „nereikia žmonių skirstyti etniniu principu.“

Kur tokios pozicijos logika? Tiktai „gegutės sindromu“ galima visa tai paaiškinti.

Išpuoliai prieš krikščionių religijos simbolius Europoje toleruojami, o prieš judėjų ir musulmonų - griežtai baudžiami.

Per kelis pastaruosius metus yra aprašyta daugybė išpuolių prieš krikščionių maldos namus, kryžių išniekinimo atvejų, kryžių draudimų mokyklose, valdžios ir darbdavių draudimų Vakarų Europoje krikščionims dėvėti kryžius, o prekybos tinklas „Lidl“ net ėmė retušuoti reklaminėse nuotraukose šiuos krikščionybės simbolius. Iš ES valdžios ir valstybių-narių valdžios reakcijos - nulis.

Štai tada, kai kas nors nuplėšia nuo galvos musulmonei pilnai veidą dengiantį nikabą, ar žydui jarmulkę, kyla neregėtas triukšmas.

Prieš kelias dienas Vokietiją apėmė tikra isterija dėl jarmulkės. Vienas arabas iš Izraelio Berlyne buvo užpultas ir sumuštas vien todėl, kad dėvėjo jarmulkę. Jis norėjo įsitikinti ar nėra tai pavojinga Berlyne. Dėl pastarojo incidento kilo baisus triukšmas, jį aprašė daugelis pasaulio laikraščių, surastas ir bus teisiamas užpuolikas.

Berlyno žydų bendruomenė išdalino 10000 jarmulkių Berlyno gyventojams, kad šie jas užsidėtų ir taip pareikštų solidarumą su žydais.

Vokiečiai užsidėjo iš solidarumo su judėjais jų jarmulkes, jau buvo akcija, kai europietės iš solidarumo su ortodoksėmis musulmonėmis užsidėjo nikabus, tik esu įsitikinęs, kad niekas iš Berlyno žydų ir Europos musulmonų bendruomenės neužsidės kryželių iš solidarumo su pabėgėlių diskriminuojamais, įžeidinėjamais, niekinamais, badomais peiliais ir kapojamais mačetėmis vokiečiais ar anglais.

Ar toks europiečių elgesys neprimena elgesio kvailo paukštelio, kuris neatskiria savo vaikų nuo gegutės vaiko ir juo rūpinasi?

Nuorodos:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą