2018-05-05

Skaitmeninis fašizmas


Vadinkim daiktus jų tikraisiais vardais: Lietuva yra okupuota, lietuvių tauta yra naikinama, o jos gyventojai yra varomi į bankinę skaitmeninę koncentracijos stovyklą. Po metų mums paskirs naują šios koncentracijos stovyklos komendantą – Gitaną Nausėdą, kuriam Rotšildai ir Co paves pribaigti lietuvių tautos likučius. Metodų arsenalas platus: juvenalinė justicija ir homoseksualizmas, tautos pakeitimas vežant „pabėgėlius“ ir nepakeliamų ekonominių sąlygų sukūrimas lietuviams, ir, žinoma, skaitmeninis fašizmas.

Visų buvusių TSRS tautų genocidas vykdomas pagal vienodą schemą. Ji kiek modifikuota atsižvelgiant į valstybės dydį, jos „suvirškinimo“ specifiką, bet jų naikinimo metodai yra visiškai identiški.

Prieš prezidento rinkimus Rusijoje buvo sukurta iliuzija, kad prasidėjus naujam Vladimiro Putino prezidentavimo periodui bus pakeista korumpuota ir užsienio antirusiškoms jėgoms dirbanti Dimitrijaus Medvedevo vyriausybė, bus pakeista CB valdytoja Elvyra Nabiulina, JAV FRS statytinė, sugriovusi šios valstybės finansų sistemą. 


Stebuklas neįvyko. Vladimiras Putinas toliau valgys košerinius macus iš vyriausiojo Chabado rabino Berl Lazaro rankų ir toliau naikins šalį su košerine-ofšorine D.Medvedevo vyriausybe. Tai suvokia Rusijos patriotai.

Žinoma Rusijos mokslininkė ir publicistė Olga Četverikova televizijos "Den" (diena) laidoje charakterizavo Rusijos valstybės ir rusų tautos naikinimo planus, skaitmeninį fašizmą Rusijoje.


Dr.Olga Četverikova sako: (3:40) Kada įvyko rinkimai, valdančioji partija nepristatė savo programos, net mums paskelbė, kad pas mus kurs skaitmeninę visuomenę, skaitmeninę ekonomiką, bet mes ne kartą kalbėjome, kad čia kalba eina apie žmogaus suskatmeninimą, nuskaitmeninimą tų mūsų gyvenimo sričių, kurios leidžią surinkti visą informaciją apie mus visus. (9:25) Šie veiksmai yra antikonstituciniai. Žmogaus duomenys yra jos apsaugoti. Jie išmeta Konstituciją, kaip nereikalingą popiergalį. (10:30) Privatūs bankai ima valdyti, jie paverčia žmogų į skaitmenis. (11:43) Tai projektas, pagal kurį įteisinama totali visuomenės kontrolė paverčiant žmogų į jo skaitmeninę kopiją. (12:37) Šio spektaklio scenarijus yra parašytas ne Rusijoje. Į vaidmenis skiriami žmonės irgi ne Rusijoje. Daugumą šių figurų, kaip Grefas, yra atmetami rusų visuomenės, bet, nepaisant to, jis visą tai daro. Jie turi realizuoti šitą antikonstitucinį projektą, pagal kurį žmonės netenka savo constitucinių teisių. Šioje sistemoje žmogus nebeturi jokių pilietinių teisių. Niurnbergo procese žmonių numeravimas vadinamas nusikaltimu prieš žmoniją. Tai toks pats ženklas, tiktai patobulintas. (18:25) Valstybės funkcijos perduodamas bankams... Reikia priešintis bankų įvedamam skaitmeniniam fašizmui, sako dr.Olga Četverikova.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą