2018-05-11

Pabėgėliai naikina Vokietijos poilsio zonas. Policija bejėgė



Vokietijos policija bejėgė, pabėgėliai nesilaiko Vokietijos įstatymų, jie čia galioja tik etniniams vokiečiams, bet ne Merkel svečiams-pabėgėliams. Apie tai pasakoja vokiečių portalas Pi-news.

Vokiečių tauta reto tvarkingumo, ypač tai krisdavo į akis nuvykus į Vokietiją, kitas vokiškai kalbančias šalis, prieš tris dešimtmečius. Čia ir dabar yra griežtos baudos gamtos niokotojams. Pavyzdžiui už laužo kūrenimą ne vietoje galima gauti 2500 eurų baudą. Tačiau... šie įstatymai galioja tik įstatymams paklusniems vokiečiams, europiečiams, o atėjūnai iš Azijos ir Afrikos jų nepaiso ir lieka nebaudžiami.


Poilsio zona Gretlmühle prie Landshut miesto yra nuostabi gamtos oazė. Ją pamilo užsienio „skėriai“, atskridę siaubti Vokietijos. Gegužės pirmomis dienomis jie šį rojaus kampelį pavertė chaosu, viena didele šašlykų kepimo vieta, paskendusia dūmuose ir svilančios mėsos tvaike. Suprantama mėsą jie kepė bet kur, ne tam nustatytose vietose, tiesiog ant žolės. Po šio barbariško poilsiavimo liko išdeginta ir ištrypta žolė, kalnai šiukšlių.



Nepaisant to, kad vyko masinis įstatymų pažeidimas, policija buvo bejėgė prieš vandalų iš Azijos ir Afrikos savivalę. Čia ne pavienis reiškinys, jis-masinis. Vokietijos policija stengiasi nepastebėti „pabėgėlių“ daromų nusikaltimų, visuomenė įbauginta ir bijo apie tai kalbėti. To pasekoje Vokietijoje įsigali anarchija ir chaosas.

Gegužės pradžioje beveik dviem šimtams policijos pareigūnų teko malšinti negrų- „pabėgėlių“ maištą Elvangeno miesto pabėgėlių prieglaudoje, kur šie užpuolė policijos pareigūnus.

Tenka abejoti ar globalistinė Merkel valdžia ims įvedinėti tvarką Vokietijoje, greičiau ji tik didins chaosą, nes jos tikslas – vokiečių tautos sunaikinimas. Tai mano nuomonė.

Vokiška tvarka naikinamas ir Austrijoje. Video pasakoja apie pabėgėlių vandalizmą Vienoje, Dunojaus upės saloje.



Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą