2018-05-15

Globalistinis Merkel režimas vykdo senolių genocidą


Globalistinis Merkel režimas Vokietijoje, kaip Grybauskaitės-Skvernelio režimas Lietuvoje, vykdo pensininkų genocidą, diskriminuoja senelius taip vadinamų „pabėgėlių“ atžvilgiu. Europos Sąjungoje yra išimtis – Austrija, kurioje nuo birželio 1 dienos ši diskriminacija bus nutraukta, o minimali pensija (1100 eurų) taps didesnė už išmokas nieko socialinei šalies sistemai neatnešusiems pabėgėliams.



Tuo metu Vokietija išleidžia 93 milijardus „pabėgėliams“ - prieglobsčio prašytojams, o jos pensininkai tampa vis didesniais skurdžiais.

Vokiečių mokesčių mokėtojai moka milijardus 1,5 milijonams prieglobsčio prašytojų, kurie atvyko į šalį Angelos Merkel pakviesti 2015 metais. 2016 metais jau 93 milijardai eurų buvo rezervuoti jų išlaikymui.

Vokietijos seneliams pinigai nerezervuojami ir šiuo metu 15% jų skursta. Skurstančių senelių skaičius nuolatos auga.

Voice of Europe pateikia pensininkės pasakojimą. Moteris dirbo visą gyvenimą, kad užsidirbti pensijai, bet dabar ji skursta. Ji verkia, nes negali nusipirkti specialaus invalidų vežimėlio, kuris jai suteiktų daugiau mobilumo.

https://youtu.be/zfgS1p5HZcA  

Lietuvos senelių ir visų kitų diskriminujamų žmonių interesus stojo ginti advokatas prof. Stanislovas Tomas. Gili mano pagarba šiam tauriam žmogui.

Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą