2018-05-28

Berlyne tūkstančiai patriotų protestavo prieš „nusikaltėlės“ Angelos Merkel režimą



Sekmadienį vidurdienį Berlyne buvo surengtas partijos Alternatyva Vokietijai (AfD) mitingas. 5000 jo dalyvių protestavo prieš Angelos Merkel vykdomą Vokietijos ir vokiečių tautos naikinimo politiką. Kai kurie mitingo dalyviai atvyko iš kitų Vokietijos miestų.

Portalas Voice of Europe iš socialių tinklų parinko mitingo dalyvių pasisakymus. Walter Wissenbach, 60-metų amžiaus, pasakė: „Europos Sąjunga yra Molochas, o Merkel yra kriminalinė nusikaltėlė.“ Jo žodžiais, Vokietijos valdžia tampa vis blogesnė su kiekviena nauja vyriausybe.


Annet Gutbier, kuriai 44 metai, pasakė: „Vokietija pasikeitė. Moterys nebegali bėgioti naktį“.
Jos žodžiais, tautos atsisakė nuo savo identiteto. Briuselis viską kontroliuoja. ES tampa centralizuota valstybe.
https://voiceofeurope.com/2018/05/thousands-of-patriots-protest-against-criminal-angela-merkel-in-berlin/

AfD mitingas vyko priešais Brandenburgo vartus. Jų plakatuose buvo rašomas: „Vokietijai reikalingas saugumas“, „Saugūs socialiniai fondai“, „Islamas nepriklauso Vokietijai“, „Liberalūs patriotai-nėra nacistai“.


Nuo „Antifa“ banditų protestuotojus saugojo 2000 policininkų.


Promerkeliniai vandalai suniokojo AfD rėmėjų autobusą.

Sekmadienio ankstų rytą AfD narių autobusą, vykstantį į Berlyną, užpuolė grupė Merkel vokiečių tautos naikinimo politiką remiančių chuliganų. Jie autobusą subjaurojo dažais. Autobusu į mitingą Berlyne turėjo vykti 45 AfD partijos nariai.

AfD Feisbuke buvo rašomas, kad „Demonastracijos dalyviams iš Leipcigo buvo suvaržytos jų pagrindinės teisės į žodžio ir demonstracijų laisvę. Nusikaltėliai vaikšto laisvėje.“ AfD apkaltino senąsias partijas remiant fašistus ir sėjant fašizmo grėsmę. Kartu su protestuotojais į Berlyną vyko ir Lantago deputatas Carsten Hütter.


Merkel chunta suorganizavo antidemonstraciją, kurią visaip rėmė kairioji Berlyno valdžia. Teigiama, kad šioje demonstracijoje prieš demonstraciją dalyvavo 25000 žmonių. Kokia tai publika, galima spręsti iš Die Welt spausdinamos nuotraukos. Šiuo metu Berlynas, kaip ir kitos Vakarų Europos sostinės yra padarytos imigraciniais miestais. Todėl keista, kad Angela Merkel į gatves neišvedė milijono, dviejų ar dešimties milijonų į Vokietiją jos valdymo metu atvežtų „pabėgėlių“ ir nelegalių imigrantų, sėdinčių ant vokiečių tautos sprando ir šią tautą parazituojančių.

Nuorodos:








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą