2018-04-05

Diena, kai protas galutinai apleido ES elitas



Valdančiųjų neoliberaliųjų ES elitų portalas Polytico pasiekė beprotybės epogėjų! Čia šiandien paskelbtas straipsnis „Naujiejikomunistai“.


Šis straipsnis jau ne tiek grubus įsikišimas į Vengrijoje balandžio 8 dieną įvyksiančius parlamento rinkimus, tai visiška šizofrenija.

Ar sveiko proto žmonės galėtų pagrindinius Višegrado šalių grupės lyderius, ryškiausius ES patriotus, antikomunistus ir antiglobalistus Jaroslavą Kačinskį ir Viktorą Orbaną išvadinti „komunistais“?

Šis straipsnis yra ženklas visiškos ES valdančiųjų elitų degradacijos ir bejėgiškumo. Tai desperatiška reakcija žmonių, kurių liberal-globalistinė psichozė atvedė prie ES subyrėjimo (Brexito) ir pilnos tiek politinės, tiek ekonominės degradacijos.

Rubikonas prieitas, o ES elitos nepajėgia jo pereiti, jos gyvena globalistinių dogmų pasaulyje, kai, tuo tarpu, pasaulio ekonomika keičia vystymosi paradigmą ir eina priešinga kryptimi: nuo globalumo prie dvišalių santykių.

Apie ES elitų, prie kurių, manau, save priskiria ir Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė, nesiorientavimą pasaulio realijose, kalba jos vizito pas JAV prezidentą Donaldą Trampą rezultatai, tiksliau, jokių rezultatų nebuvimas, nebent tik toks rezultatas, kad šiems rusofobams ir karo kurstytojams Trampas pasakė: „Tik labai kvaili žmonės nori karo su Rusija“. Geriau ir nepasakysi - „Labai kvaili žmonės.“ Jie tokie ir yra. Tai bevalės, pigiai užsieniui parsiduodančios ir savo politines pažiūras nuolatos keičiančios kosmopolitinės marionetės, kurioms vadovauja alkoholikas Žanas-Klodas Junkeris – ES problema ir gėda.

Kaip tik degenaratyvus ES elitas nepravardžiavo Višegrado šalių lyderių, kokių tik neklijavo jiems etikečių. Jie buvo vadinami „fašistais“, „diktatoriais“, o dabar jie tapo „komunistais“! Lenkų portalas wPoplytice visa tai vadina „absurdu.“

O aš manau, kad šitas nekorektiškas ir nedraugiškas ES elitų ir jų portalo Polytico išpuolis prieš Vengriją rinkimų išvakarėse dar labiau sutelks patriotus aplink Viktorą Orbaną. Analogiškas tų pačių sluoksnių išpuolis prieš Rusiją padėjo Vladimirui Putinui pasiekti fenomenalią pergalę prezidento rinkimuose. Reikia tikėtis, kad ir Vengrija į šmeižtą reaguos adekvačiai.

Su būsima pergale, premjere Orbanai!

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą