2018-04-01

Boltono paskyrimas įrodo, kad Trampas yra šantažuojamas



JAV portale http://themillenniumreport.com/ kovo 24 dieną paskelbta insaiderinė informacija, kuri padeda suprasti JAV prezidento aparate vykstančius pasikeitimus ir tų pasikeitimų priežastis.



Informatorius „K2“ teigia, kad Trampas yra ilgą laiką šantažuojamas. Jis rinkimus laimėjo padedamas Izraelio. Izraeliui yra reikalingi krikščionys-sionistai Baltuosiuose rūmuose. Tam yra daug priežasčių. Pavyzdžiui:

• Izraelis gali įveikti Iraną tiktai Amerikos kariuomenės padedamas.
• NATO nebegali pasikliauti Turkija.
• V.Putinas sukėlė kliūtis Didžiojo Izraelio projektui.
• Sustojo vamzdyno per Siriją projektas.
• Netanyahu gresia pašalinimo pavojus.
• Rusijos buvimas Šiaurės Sirijoje tampa realybe.
• Izraelis nori, kad neliktų Rusijos karinės-jūrų bazės Tartuse.
• Viduržemio jūros geopolitinėje šachmatų lentoje yra visiška netvarka.
• Tik Izraelio pilietis gali taip išspręsti Tel Avivo reikalus, kaip sionistas Džonas Boltonas. Ir "Neocon hardliner" Mikas Pompeo. Ir CŽV kankinimų karalienė Gina Haspel.

Pirmiausiai, žinoma, kad Trampas yra pažeidžiamas, kaip kiekvienas, kas pasiekė statybininko karjerą Niujorke, kaip azartinių žaidimų kazino savininkas ir operatorius, kaip gražuolių konkursų rengėjas, kaip globalus golfo laukų verslo vystytojas. Jis labai pažeidžiamas!

Teigiama, kad Mosadas žino kiekvieną net mažiausią nešvarią paslaptį. Jų daug! Kai kurios labai pavojingos prezidentui.

Kiekvieną mėnesį po inauguracijos turi vykdyti savo misiją... Izraeliui. Šios misijos gali būti pasiektos tiktai pasinaudojant krikščionimis-sionistais.

Insaiderio pranešime sakoma, kad Trampas niekada nelaimėtų prieš Klinton, jei ne Izraelis. Balsavimo sistema valstijose nėra problema kiber-meistrams. Izraelis padarė viską, kad jis būtų pripažintas oficialiu nugalėtoju. Kai tik Trampas atsidūrė Baltuosiuose rūmuose, jis ėmė vykdyti Izraelio karo tikslą. Iš pradžių regioniniai karai Artimuosiuose rytuose, o po to karštojo 3 pasaulinio karo fazė.

Rimto konflikto pradžia numatoma 2018 metais. Iš pradžių panaudotos kairiosios MIP karo kurstymui prieš Rusiją. Prieš tai jie kurstė karą su Iranu. Visą laiką sionistai vykdė apokaliptinį karą prieš Siriją. Šiaurės Korėja buvo įmesta į pavojingų režimų mišinį. Šitie neokonai-sionistiniai militaristai sukonstravo naują „blogio ašį“. Reali blogio ašis (JAV, Didžioji Britanija ir Izraelis) vykdo karo misiją, kuriam numatytas labai artimas laikas. Todėl amerikiečiai nacionalistai Trampo aplinkoje buvo pakeisti sionistais-militaristais neokonais.

Boltono paskyrimas įrodo, kad Trampą šantažuoja. Dauguma pastarųjų paskyrimų tai patvirtina. Karo pradžia numatyta balandžio pabaigai.

Trampas yra JAV karinių pajėgų vadas. Jis atsako už kiekvieną bombą, kurią numeta JAV. Ir už kiekvieną raketą, kurių 60 nukrito Sirijoje. Be to, JAV palaiko Saudo Arabiją kare su Jemenu. Be JAV vyriausybės palaiminimo, Sauditai neteriotų Jemeno. Sirija ir toliau išlieka sugriauta dėl amerikiečių okupacijos ir Izraelio įsikišimo. Ukraina buvo apginkluota karui su Rusija. JAV kareiviai bus išdėstyti Rytų Europoje ir Baltijos šalyse. Kodėl? Nesibaigianti okupacija ir manipuliacijos pavertė Iraką į amžiną parako statinę. Kodėl?

Trampas taip pat išplėtė savo karą Afganistane. Kodėl? Kokių laukų apsaugai? (aguonų A.L.)
Pervažiavimas Amerikos atstovybės į Jeruzalę tik įlies benzino į Artimųjų Rytų ugnį.

Jeigu Trampas artimiausiu metu nepakeis savo išorinės politikos Artimuose Rytuose, regioniniai karai plėsis.

Ir trečias pasaulinis karas greičiausiai po to įvyks.

Trampas blogesnis palestiniečiams, kaip bet kuris kitas prezidentas. Vietoj sudarymo taikos tarp Izraelio ir Palestinos, Trampas atitolino vienus nuo kitų.
Trampo tarptautinės iniciatyvos ir karo operacijos buvo katastrofa tarptautinei bendrijai. Priešrinkiminėje Trampo kompanijoje buvo žadama taika!
Kiekviena iš šių išorės politikos katastrofų veda tiesiai į – Izraelį!
Nei vienas kandidatas nelaimės JAV prezidento rinkimuose, jei tam nepritars Izraelis.

The Millennium report prognozės dėl trečiojo pasaulinio karo pradžios po JAV ambasados perkėlimo į Jeruzalę sutampa su garsaus Ukrainos žydų publicisto Eduardo Hodos prognozėmis (žiūr.video), kuris apokalipsės pradžią prognozuoja šių metų gegužės mėnesį.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą