2018-03-13

Šiandien dar vienas „pabėgėlių“ teroro išpuolis Vienoje: užpultas sargybinis prie Austrijos parlamento (pildoma)


Šį rytą 8:09 prie Austrijos Parlamento pastato buvo užpultas sargybinis. Įtariamasis jį užpuolė su peiliu. Teroristas buvo nukenksmintas ir suimtas. Įtariama, kad tai 26 metų „pabėgėlis“ iš Afganistano. Į įvykio vietą atvyko policijos pastiprinimas.


Tai jau trečias musulmonų teroro aktas Vienoje per kelias praėjusias dienas. Kovo 7 dienos vakare peiliu buvo sunkiai sužeisti keturi Vienos gyventojai, o naktį iš kovo 11 į 12 musulmonas peiliu subadė austrų kareivį, budėjusį prie Irano atstovybės. Kario gyvybę išgelbėjo neperšaunama liemenė.


Austrijos sostinėje Vienoje taip vadinamų „pabėgėlių“ skaičius peržengė visas proto ribas. Vienoje 50 procentų mokinių yra imigrantų vaikai. Yra klasių, kuriose iš 25 mokinių 21 yra iš atvykėlių šeimų. Mokytojai yra įbauginti ir bijo apie tai garsiai kalbėti. Pirmoji prakalbo mokytoja Suzana. Ji pasiskundė dienraščiui Krone, kad jai keliama neišsprendžiama užduotis „integruoti 21 mokinį klasėje, kurioje yra 25 mokiniai.“


Lietuvos valdžia nepasimoko iš Austrijos, Vokietijos ir Švedijos klaidų, toliau į Lietuvą veža užjūrio dykaduonius, kurie nėra jokie pabėgėliai, nes jų tėvynėje yra saugu. Tai parodė Vokietijos Bundestago deputatų vizitas į Siriją. Šis vizitas sugriovė Skvernelio ir Kukuraičio pasakas apie „pabėgėlius“. S.Skvernelis nuo „pabėgėlių“-teroristų aptvėrė stulpais vyriausybę, ruošiasi aptverti seimą, o kas nuo teroristų - „pabėgėlių“ aptvers Lietuvos piliečius?

Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą