2018-03-08

Kas naikina Ukrainos valstybę ir ukrainiečių tautą su narkotikais?



Antakalnyje, prie Neries upės, yra statomas policijos komisariato pastatas. Ten dirba darbininkai iš Ukrainos. Kodėl? Kas atginė šiuos nelaimingus žmones pas lietuviškus sukčius ir vergvaldžius? Kokį skurdo dugną reikia pasiekti, kad žmogus būtų priverstas vykti į šią neregėtos korupcijos nualintą valstybę Lietuvą? Ukraina tokia graži ir tokia turtinga šalis!

Man, besidomint Ukrainos problemomis, krito į akis straipsnis apie šios šalies narkotizaciją, daug kartų matytas veidas, su seno ožio barzdele ir didele juoda skrybėle.



Narkotikai – tai juk tikras medus ant lietuviškų liberalų širdies, kurie neriasi iš kailio, kad tik įklampinti išmirštančią Lietuvą dar ir į narkotikų liūną.

Koks sutapimas, Vilniaus meras irgi mėgsta fotografuotis su tomis pačiomis juodomis skrybėlėmis, kaip ir VVP iš Kremliaus.

Žemiau aš pateikiu vertimą straipsnio, skirto Ukrainos naikinimui narkotikais. Gal tai bus priminimas mums, kai pamatysime Seime besitaškančią seilėmis dėl narkotikų legalizavimo vieną labai jauną, bet labai labai moraliai degradavusią liberalę.

Žemiau pateikiu sutrumpintą straipsnio „Хабад существует за счёт наркобизнеса“ vertimą.


Chabadas gyvena iš narkotikų verslo

Prekyba narkotikais, profesionaliai organizuota judėjų sektos Chabad iš JAV, egzistuoja, kad tyliai ir „taikiai“ naikintų gyventojus SNV platybėse. Būtent Chabad – pagrindinis kaltininkas slavų genocido mūsų dienomis...

Chabad sekta gyvena iš prekybos narkotikais

Pasaulis žino, kad sekta Chabad gyvuoja iš narkotikų verslo, kad žydų religinė bendruomenė Chabad-Liubavič, kuri leidžia žurnalą su gražiu pavadinimu „Iš širdies į širdį“, laiko akmenį užantyje kokaino ir pigaus sintetinio narkotiko „ekstazi“ pavidalu. Atskleidęs judo nacistinės sektos narkotikų verslą, laikraštis „Personal plius“ (Nr. 17,18) greitai taip pat bus apkaltintas antisemitizmu. Kaip gi, taip gerai prasidėjo naujas Chabado politinis žaidimas rinkimuose, tiek buvo išleista narkodolerių rinkimų lenktynėms, o dabar reikia bėgti iš Ukrainos, nes kiekvienas ukrainiečių valdininkas žino, kas naikina Ukrainos vaikus, jaunimą ir vyresniąją kartą.

Žinokite visi, kad sekta Chabad kalta dėl penkių milijonų ukrainiečių priešlaikinės mirties. Kur dabar gynėjai Chabado statitinių Kacmano ir Rabinovičiaus, šabesgojai Kliučkovskis ir Suchoi, kur jie dabar ieškos ksenofobijos? Ar dabar jie gins savo tėvynainius nuo Chabado narkotikų prekeivių?
Kas pirmas iš liaudies deputatų pakels balsą gindamas ukrainiečių vaikus nuo Chabado narkoprekeivių?

Matomai, Ukrainos tauta taip ir nesulauks iš deputatų nagrinėjimo klausimo apie judėjų Chabad Liubavič sektos prekybą narkotikais. Žino Moše-Rauven Asman, vyriausias Ukrainos rabinas, apie „kokaino dolerį“ ir „trojos dolerį“, Chabado sektos naudojamą savo veikloje. 1991 rabinas Asmanas atvyko į Ukrainą, kad išgelbėti Černobylio vaikus. Tai, tikriausiai, kokainas – tas vaistas, kuris išgelbės Ukrainos vaikus?

Būtent Moše Asman yra pasiuntinys Liubavičių rebe, vyriausias atstovas organizacijos „Ceirei Chabad“ Ukrainoje, vyriausias atstovas Pasaulinio centro Breslavo chasidų Ukrainoje, nuo 11 rugsėjo 2005 metų jis buvo išrinktas vyriausiu Ukrainos rabinu. Tai ar gali nežinoti apie kokainą Moše Asman? Be abejo, žino. Negalėjo Venesuelos pilietis, Charkovo rajono rabinas Moše Moskovič savarankiškai kontroliuoti ir plauti purvinus narkodolerius per chabadines labdaros struktūras.

Tarp kitko, jau šiais metais Venesuelos policija konfiskavo 2,1 toną kokaino, rasto fermoje Boka-de-Uchire mieste, kuris yra 160 kilometrų į pietryčius nuo Karakaso, praneša šalies saugumo ministras Chesus Soari. Venesuela yra tarpinis punktas tiekimo narkotikų į JAV ir Europą iš Kolumbijos. Venesuelos narkotikų kontrolės tarnybos duomenimis, per šalį kiekvienais metais pervežama 165 tonos kokaino – apie ketvirtį viso kokaino kiekio, tiekiamo iš Kolumbijos.

Susiklostė ypatingai pikantiška situacija su chabado rabinais – vyriausiais rabinais, kurie kontroliuoja Ukrainos atskirus Ukrainos regionus:

Шмуэль Каминский (Днепропетровский),
Леви Стамблер (Днепродзержинск),
Пинхас Вишецький (Донецкий),
Шлойм Вилгельм (Житомирский),
Меир Ольтсберг (Белая Церковь),
Нохум Ерентрой (Запорожский),
Фишел Чичельницький (Белгород-Днестровский),
Мойше Москович (Харьковский),
Элиягу Кремер (Мелитополь),
Дан Закованный (Кировоград),
Лирон Эдри (Кривой Рог),
Мойша Колесник (Ивано-Франковск),
Hoax Кофманский (Черновецкий),
Ешеа Краскин (Хмельницкий),
Арон Бергер (Коростень),
Шломо Соломон (Кременчугский),
Ицхок Лившиц (Полтава),
Шолом Гопин (Луганский),
Шолом Готлиб (Николаевский),
Авроом Вольф (Одесса и Южная Украина),
Иосиф Вольф (Херсонский),
Яков Музыкант (Черниговский).
Ar yra jie Chabado narkobaronai?

2001 metų vasarą Interpolas Europoje demaskavo narkotikų prekybos tinklą, kurio pagrindą sudarė judėjai-chasidai iš sektos Chabad Liubacič iš Niujorko. Naujas sintetinis narkotikas „ekstazi“, kurį jie pardavinėjo, kaip parodė tyrimai, paralyžiuoja smegenų ląsteles, kurios sintetina seratoniną – medžiagą, kuri veikia į kai kurias labai svarbias žmogaus organizmo funkcijas: pažinimo sugebėjimą, nuotaiką, apetitą.

Transportavimas šio narkotiko iš Lenkijos arba Olandijos buvo originalus ir nesugaunamas. Jo pristatymu užsiėmė samdyti žydai chasidai, blyškūs jauni žmonės moksliukų išvaizdos, kurių tvarkingi balti marškiniai, akiniai ir portfeliai, prikimšti knygų, nekėlė jokio įtarimo net pas patyrusius muitininkus. Logiška, kad žydus-ortadoksus nekrato muitinėje, ypač Amerikoje, kadangi savo mirtiną krovinį jie maskavo po judėjų religinio kulto reikmenimis, kurių negali liesti ne žydas.

Ar žinojo apie tai Chabado sekta? Taip, žinojo, todėl atskleidimas šio nusikalstamo verslo padarė žalą JAV Demokratų partijos vadovams Albertui Gorui ir Džozefui Libermanui. Ir taip, savo priešrinkiminę kompaniją jie finansavo už lėšas, gautas iš prekybos narkotikais, nes jie yra nariai šios nusikalstamos sektos ir gaudavo iš jos aukas. Taip pat jie žino apie tiekimą į Ukrainą 12 tonų kokaino, apie kurią nesenai rašė laikraštis „Personal Plius“ (№ 17). Iš čia ir logiškas klausimas: ar visi jie yra narkobaronai?

Priminsim: žydų mafijozinis-finansinis Barucho klanas Kosta Rikoje pasiūlė naudoti vietoje aukso kokainą („kokaino auksas“). Barucho klanas sukūrė principą naudojimo „kokaininio aukso“, aktyviai talkino sukūrimui tiekimo sistemos „pardavėjas-pirkėjas“, užtikrino formavimą kreditų-finasinės sistemos, tarptautinio tinklo specializuotų tarptautinių bankų jo apyvartai ir jo utilizacijai, kaip vartojimo produkto. Būtent tuo ir paaiškinamas iškilimas Barucho klano į pasaulio finansų Olimpą. Kaip ir labai efektyvi jo valdymo koncepcija, kurios dalimi yra planavimas ir kontrolė „kokaino aukso“ sistemos.

Barucho klano idėjos realizaciją išsprendė Chabadas, kuris, iš vienos pusės, turi neribotas finansines galimybes, o iš kitos – maksimaliai užkonspiruotą savo veiklos charakterį. Ši kokaino funkcija atskiria jį nuo kitų narkotikų.

Saugumo tarnybos (CБY) darbuotojai diskredituoja Ukrainą

Laikraštis „Personalas Plius“ paskelbė dalį medžiagos apie Chabad Liubavič narkotikų verslą ir negražų Ukrainos saugumo tarnybos (СБУ) vaidmenį. Dalį paskelbtų duomenų laikraščio redakcijai perdavė žvalgybos karininkas A.Larin, kuris pagal sufabrikuotą baudžiamąją bylą yra pataisos kolonijoje. Žvalgo diskreditavimui buvo sukurtas ir kanalo STB padarytas filmas pavadintas „Šetoniškas tranzitas“ ir parodytas per STB kanalą. Tenka apgailestauti, bet pagrįstas A.Larino nerimas dėl tolimesnės Ukrainos ateities nesurado atgarsio Ukrainos saugumą užtikrinančiose struktūrose. Dar daugiau, jo siūlymai parodė cinizmą, profesinį netinkamumą ir išdavystę atskirų aukštus postus užimančių SBU darbuotojų. Šioje istorijoje yra ir problemos diplomatiniai užsienio politikos aspektai:

1. Kiekvienas faktas Ukrainos piliečių sulaikymo tarptautinėmis specialiosiomis tarnybomis už dalyvavimą nusikalstamose grupėse narkotikų versle ir nelegalią prekyba ginklais negatyviai veikia į tarptautinį Ukrainos įvaizdį.
2. SBU nusikalstamų grupių egzistavimo faktas padarė neištaisomą žalą ir padarė neįmanomu jų darbą užsienyje, aiškinantis Ukrainos piliečių dalyvavimą nusikalstamose grupėse.
3. Po A.Larino arešto buvo sulaikyti du narkotikus transportavę laivai: sausovežis „Jalta“ ir „Pavel“. Kurių ekipažuose buvo Ukrainos piliečiai.
4. Tokie Ukrainos piliečių sulaikymo faktai liudija apie žemą Ukrainos operatyvinių tarnybų darbo lygį. renkant informaciją. 5. Tokių veiksmų pasekmė tapo ypatingi režimai buvimo Ukrainos piliečių Centrinės ir Pietų Amerikos šalyse, įskaitant vizų režimą. (…)
Kam tarnauja SBU: judonacistinei sektai Chabad ar Ukrainos liaudžiai?

2002 metų sausio-vasario mėnesį į Ukrainą atkeliavo pirmoji kokaino siunta – 6 tonos. Tiekimą įvykdė finansinis klanas „Baruch“. Kokainą pakrovė Izraelio bankas Panamoje „Iliura“. Atstovas – panamos gyventojas, buvęs Odesos gyventojas Jurijus Abramovičius. (...) Kokainas buvo pristatytas į Odesos Iljičiovo uostą. Po šio reiso kapitoną Popovičių paskyrė Ukrainos krypties tiekimų administratoriumi.

Su šiuo kokaino tiekimu buvo pradėta Chabado sektos judofašistinė agresija prieš ukrainiečių tautą. Jų statytiniais valdžios struktūrose buvo aukšto rango valdininkai, o ne eiliniai klerkai, juos išvardijo laikraštis „Persomal plius“ (№ 17). Vykdančiųjų asmenų sąrašo priešakyje buvo generolas Andrej Kožemiakin, kuris dirbo vadovu SBU vyriausios „K“ valdybos. Dabar jis, kaip ir jo globėjas Turčinovas – Juijos Timošenko bloko liaudies deputatai. (...)



Kas jūs, Berl Lazarai?

Visus, kas bando sustabdyti gyventojų naikinimo ir valstybės griovimo procesą, nedelsiant paskelbia fašistais, nacionalistais, rasistai, ekstremistais, apkaltina kurstant tarptautinius konfliktus. Apie tai byloja vienas iškalbingas faktas. Chabado sektos lyderiai nebūtų žydais, jeigu nepareikštų apie savo pasiekimus, kaip tai padarė praėjusių metų gruodžio mėnesį Berl Lazaras. Jo sensacingas pareiškimas nuskambėjo Niujorke kasmetiniame Chabad judėjimo pasiuntinių suvažiavime - „cha-banket“ - vakare šluchim garbei, renginys, kuriame Chabadas saliutuoja savo pasiuntiniams.

Šiais metais teisę pasakyti kalbą judėjimo pasiuntinių vardu buvo suteikta vyriausiam Rusijos Rabinui Berl Lazarui. Suteikta garbė yra dar vienas įrodymas, su kokia pagarba Chabadas sutinka pasiuntinius iš Rusijos ir SNV ir kaip aukštai vertina jų kasdienio darbo rezultatus ir asmeninį indėlį rabino Lazaro į žydų bendruomenės atgaivinimą postsovietinėje erdvėje.

Kaip rašo laikraštis „Žydų žodis“ (Nr.46, 2005), savo kalboje Berl Lazaras pasakė „Ne mažai revoliucijų patyrė Rusija, bet taikiausia, tyli ir pati efektyviausia – tai revoliucija, kurią įvykdė Chabado pasiuntiniai...“.

Taip žydai pripažįsta, kad būtent jie yra tie dekonstruktoriai, kurie sukėlė sugriovimą pramonės, žemės ūkio, praktiškai ukrainiečių tautos genocido.

(bus tęsinys)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą