2018-01-19

Vengrija tramdys kenkėjiškas Sorošo NVO mokesčiais


Vengrijoje baigiami kurti įstatymai, skirti kovais su taip vadinamomis Sorošo „pilietinės visuomenės“ grupėmis, kurios dalyvauja organizuojant masinę imigraciją į Europą. Joms numatytas specialus mokestis, kurio lėšos bus nukreipiamos pasienio apsaugos stiprinimui.


Vengrijos vyriausybės pareiškime, kurį gavo Breitbart, sakoma, kad “Vengrijos vyriausybė skaito, kad masinė nelegali migracija – tai problema, kuri daro poveikį visai Europai ir sukuria rimtas saugumo rizikas“. “Vengrijos vyriausybė pasisako prieš visų rūsių nelegalią imigraciją. Mes turime padidinti piliečių saugumą. Mūsų tikslas, kad Europa išliktų geriausia žemės vieta. Šiuo tikslu vyriausybė pateikė įstatymų projektų paketą“.

JAV portalas Zerohedge rašo, kad Vengrijos įstatymų leidėjų nagrinėjamas įstatymų paketas turi užkirsti nelegalią imigraciją ir užkardinti tuos, kas padeda finansuojamoms iš užsienio organizacijoms, tokioms kaip Sorošo NVO.

Įstatymų paketas buvo pateiktas sausio 17 dieną. Valstybės sekretorius Zoltan Kovač pasakė:

„Jeigu Sorošas užsiims tokia veikla, t. y. jis organizuos nelegalią imigraciją, tai taisyklės bus taikomos jam“.

Zerohedge nurodo tris pagrindinius įstatymo punktus:
  1. NVO, kurios dalyvauja palaikant nelegalią imigraciją, privalės teikti duomenis Vengrijos vyriausybei apie savo veiklą.
  2. NVO, gaunančios pinigus iš užsienio, privalės mokėti 25% mokestį, kurį rinks mokesčių ir muitų administracija. Šios valstybės pajamos bus investuojamos į sienos apsaugą.
  3. Užsieniečiams ir Vengrijos aktyvistams, kurie palaiko masinę nelegalią migraciją, gali būti uždrausta artintis arčiau 5 kilometrų nuo sienos, diplomatai ir JTO atstovams tai netaikoma.
Viktoras Orbanas mano, kad „tyli dauguma“, kurie vertina šeimą, šalį, nacionalinį identitetą, dominuoja prieš „Sorošo imperijos“ globalistus, kurie siekia paversti vakariečius betaute, multikultūrine vartotojų minia.

Orbano nuomone, migrantai, kurie važiuoja per kelias valstybes, kad surasti dosniausius šeimininkus yra ne pabėgėliai, bet „okupantai“.

Vietoj to, kad vykdyti masinį gyventojų perkėlimą, Orbanas pasisako už tai, kad padėti konkrečiais atvejais — ypač persekiojamiems krikščionių mažumoms — jų tėvynėje, ar artimiausioje saugioje šalyje.

„Mes negalime padėti visam pasauliui, naikindami savo žmones.“ - pasakė jis.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą