2018-01-21

Sionistų jungą velkanti Europa, įkinkyta į „Didžiojo Izraelio“ projektą. Šių dienų įvykiai Sirijoje (1 d.)


„Dar prieš mėnesį amerikiečiai pritarė JTO Saugumo Tarybos rezoliucijai, kurioje buvo skelbiama apie „palaikymą Sirijos Arabų respublikos suvereniteto, nepriklausomybės, vienybės ir teritorijos vientisumo.“ Bet koncepcija pasikeitė. Valstybės sekretorius Reksas Tilersonas pareiškė – nesitikėkite, neišeisime. Nusispjauti į Sirijos vientisumą ir suverenitetą, ne tam mes kariavome. Į mūsų išlaisvintas teritorijas neturi ateiti teisėtai išrinktas Sirijos prezidentas Bašaras Asadas ir jo „piktadariai“. Mes jų neįleisim. Ir iraniečių, padedančių Asadui, neleisim – jie kelia grėsmę Izraeliui.“ - rašo Izraelis Šamiras.




Vakar į Sirijos teritoriją, Afrino rajoną, įsiveržė Turkija. Iš pradžių bombardavo lėktuvai, o po to į Siriją įžengė ir jos karinės sausumos pajėgos. Rusija koordinavo savo veiksmus su Turkija, ji išvedė savo karinės policijos pajėgas iš šio rajono, apie tai pranešė Welt, DW, Zerohedge ir visos kitos MIP.

Izraelio programa minimum

JAV, Turkija, Rusija ir ES tiesiogiai ar netiesiogiai kovoja Izraelio pusėje prieš Sirijos valstybę. Programa minimum – suskaldyti šią valstybę. Neliks vieningos Sirijos, nebeliks ir 1967 metais okupuotų ir Izraelio aneksuotų Sirijos Golano aukštumų problemos. To ir siekiama pirmame operacijos prieš Siriją etape.


Sekantis etapas – „Didysis Izraelis“ nuo Nilo iki Eufrato

Mano nuomone, Sirijos valstybė pasmerkta išnykti, o Europos valstybės globalistų-sionistų pasmerktos tolesnei invazijai musulmonų, kuriuos sionistai varo lauk iš būsimos „Didžiojo Izraelio“ teritorijos į Europą. 

Iš Izraelio, be to, į Europą išvaroma ir dešimtys tūkstančių "pabėgėlių". Pačioje 2017 metų pabaigoje Izraelio spauda pranešė, kad visi nelegalūs migrantai per 90 dienų turi išsinešdinti iš Izraelio, o mepaklustantieji bus sodinami į kalėjimą. 2017 metais 60% išvykusių nelegalų keliavo į Europą, 20% — į Ugandą ir Ruandą ir 16% sugrįžo į tėvynę.  

Sirija turi viso labo vienintelį sąjungininką – Iraną. Rusija, kurią valdo sionistinis oligarchatas, nėra nuoširdus Sirijos draugas. Tai parodė jos išdavikiškas suokalbis su turkais Afrino rajone, tai rodo ir jos nuolatinis pataikavimas Izraeliui, kai šis sistemingai bombarduoja Sirijos kariuomenės pozicijas, o Rusija jam nuolaidžiauja.

Sirijos brigados generolas Nizar Abd al-Kader interviu Libano laikraščiui „Al-Džumchurija“ pasakė: „Rusija turi stiprų žydų lobi įtakojantį valdžią ir nenorintį pyktis su savo istorine tėvyne“.

Šiandieninė Rusija yra globalistinio-sionistinio kapitalo valdoma valstybė

80-90 procentų Rusijos pramonės įmonių kontroliuoja užsienio kapitalas iš ofšorų (1:03:50). Prof. Valentinas Katasonovas panagrinėjo Rusų oligarchų, tarp kurių dominuoja žydai, kapitalų kilmę. Dauguma gijų veda Rotšildų bankų ir fondų link.


Katasonovas nurodė konkretų pavyzdį – Michailo Chodarkovskio verslo imperiją, kurios kapitalų kilmę narpliojo Rusijos specialiosios tarnybos. Paaiškėjo, kad visos Chodorkovskio verslo imperijos tikruoju savininku buvo Jakovas Rotšildas (1:06: 35). Rusijos bankų ryšiai irgi veda ten pat.

Rusija šiandien kontroliuojama sionistų, yra įrankis jų rankose, todėl ji šiandien tarnauja Izraelio interesams. Iki TSRS subyrėjimo 1991 metais, Rusijos valstybės išvogimo, suvereniteto praradimo, situacija šioje valstybėje ir požiūris į sionizmą buvo visai kitas. Tai geriausiai iliustruoja straipsnis apie sionizmą, paskelbtas „Didžiojoje Tarybinėje enciklopedijoje. Apie tai 2 dalyje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą