2018-01-23

Lietuvos prezidento darymo technologija: Nausėdos „fortkutės“


Yra tokia žmogaus sąmonės ardymo technologija „Overtono langai“, kai žmonėms laipsniškai didinant diegiamo blogio dozę, atidarant vis didesnius blogio „langus“, prie blogio priprantama. Geriausi pavyzdžiai – visuomenės pratinimas prie sodomijos, narkotikų.


Jau pusmetį Lietuvos gyventojai su įdomumu stebi, kaip iš visiško nulio politikoje, absoliučiai nieko gero valstybei nenuveikusio žmogaus, iš Lietuvą melžiančio užsienio banko samdomo klerko, užsienio globalistai daro Lietuvos prezidentą.

Nusėdos fortkutės“

Šią prezidento darymo iš nulio technologiją aš pavadinau „Nausėdos fortkutėmis“. Jie, kaip ir „Overtono langai“, yra blogis visuomenei, tik iš pirmo žvilgsnio atrodantis mažu langeliu – orlaide, kalbant vilnietiškai - „fortkute“, pro kurį kišamas užsienio globalistams tarnaujantis žmogus.

Globalistams, ne mums, ne lietuvių tautai, ne Lietuvos valstybei, Gitanas Nausėda – tinkamiausia kandidatūra. Jis iš banko, o bankai, žinia, šiandien perima valstybės funkcijas ir mus labai intensyviai varo į „elektroninių pinigų koncentracijos stovyklą“, į mūsų tautos ir valstybės „mėsos kombinatą“, kur Lietuva ir lietuviai bus sumalti ir perdirbti į globalistinį „faršą.“

Šiandien praktiškai nėra nei vieno stambesnio ES veikėjo, kurio biografijoje nefigūruotų Rotšildų bankas Goldman Sachs, ar su juo akciniais ar steigėjų giminystės ryšiais susijęs bankas.

Gitano Nausėdos bankas vadinamas „skandinavišku“, tebūnie, ta iškaba kabo naiviems, kurie mano, kad Skandinavijos vikingai kada nors užsiėmė bankininkyste. Visi supranta, kad bankai priklauso tiems, kas gamina pinigus, JAV FRS akcininkams. Ne atsitiktinai, manau, pavasarį į Lietuvą sugrįžo Rotšildų tarnas Sorošas su savo globalistiniais laisvos visuomenės fondais. Jo nupirkta MIP ir reitingų agentūros tuojau užsiėmė „Nausėdos fortkutėmis.“

Ar galima iš nulio padaryti prezidentą per du metus?

Galima, jei tas žmogus iš Rotšildų banko. Geriausi paskutiniai pavyzdžiai: Godman Suchs darbuotojas Manuelis Makronas ir Lenkijos premjeras Mateušas Moravieckis.

Dr.Olga Četverikova apie Manuelį Makroną rašė: „Tas faktas, kad kandidatu į prezidento postą tradicionalistinėje Prancūzijoje yra svarstomas Makronas – žmogus su Edipo kompleksu, bankininkas-palūkininkas (buvęs Rotšildų banko darbuotojas, taip pat teigiama homoseksualistas) kalba apie vietinių ir europinių elitų degradaciją.“

Lenkijos premjeras Mateušas Moraviecjis 9 metus vadovavo Bank Zachodni WBK (BZ WBK) . Tai yra 3 stambiausiam Lenkijos bankas, kurį valdo Allied Irish Banks (70,5%). Aš neužsiimsiu tolimesniu šio banko akcininkų tyrimu, kas yra galutinis visos šios grandinėlės benificiaras. Šie tyrimai, kaip taisyklė, nuveda į JAV, prie pagrindinių pasaulio pinigų spausdinimo staklių – į JAV FRS.



O kokia asmenybės reikšmė?

Jokios. Aleksandras Makedonietis generolu buvo padaręs savo žirgą Bucefalą, o Romos Imperatorius Kaligula savo žirgą Incitatus padarė senatoriu. Tai kodėl Lietuvos prezidentu negali būti užsienio banko klerkas? Juo labiau, kad jo šlepetės paskutiniu metu buvo Pavilnių regioniniame parke, jo užgrobtame ir sudarkytame to parko pačiame centre, po šlykščiu juodu stikliniu kūbu! Pats tinkamiausiais. Gaila, kad ne Komunistų partijos sekretorius, JAV pensininkas, ar Putino bendramokslis saugumietis, bet ką jau čia bepadarysi.

Jūs abejojate, ar suveiks „Nausėdos fortkutės“? Būtinai suveiks. Jeigu mes neprabusime iš šio košmariško globalizmo sapno.

Ankstesni mano straipsnia prezidento rinkimų tema:









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą