2018-01-18

Grybauskaitė trypia su vaikais polkutes. Kas tai: pedofilija ar šizofrenija?


TV pranešimai, kad šiandien prezidentūroje Dalia Grybauskaitė rengė šokius su vaikais, man sukėlė prieštaringų minčių. Noriu jomis pasidalinti.

Nijolė Sadūnaitė iškėlė aktualų klausimą Daliai Grybauskaitei apie Deimantės Kedytės likimą. Kur mergaitė? Kur jos kapelis? A.. a.. a, prezidentė nežino? Tai tegul pasiklausia Interpolo, jis žino, o jei ir jis nežino, tai „krikštatėviai“ su „sysalais“ tikrai žino.

Lauksime iš Dalios Grybauskaitės atsakymo, kur ji su būriu padėjėjų nudaigojo Deimantę Kedytę? Lauksime, kartu su Nijole Sadūnaite, kad valdžia atsakytų į Tautai rūpimą klausimą.

Aš, prisipažinsiu, nesužinojęs atsakymo į šį Nijolės Sadūnaitės klausimą, neleisčiau į prezidentūrą savo dukrytės ar sūnelio, neleisčiau su Dalia Grybauskaite šokių šokti, trepsėti, neleisčiau į tuos „vasario 16 skirtus renginius“, bijočiau. Juk dingo Deimantė. Lygiai taip pat gali dingti ir kiti vaikai. Ims ir atsiras pas juos, po tų šokių, neduok Dieve, koks „tvirkinęs“ tėvas, „tvirkinę“ seneliai, tetos, pradės jie springti „skrandžio turiniu.“

Tai gal todėl žvilgsnis nukrypo į globos įstaigų vaikus? Gal todėl, kad pas juos nebus kam springti, paskęsti.

Ar galima luošinti likimą, o gal ir nužudyti, vieną vaiką, o paskui, staiga, taip pamilti kitus vaikus?

Toks asmenybės susidvejinimas vadinamas šizofrenija.

Ar tik Daukanto aikštėje neprasidėjo jos epidemija?





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą