2017-12-14

Vengrijos visuomenė masiškai reiškia pasipriešinimą Sorošo planui sunaikinti baltą ir krikščionišką Europą


Kaip informuoja Breitbart, Vengrijos vyriausybė gavo 2,1 milijonų teigiamų notariškai patvirtintų Vengrijos piliečių atsakymų į vyriausybės klausimą ar jie palaiko Vengrijos antiimigracinę politiką, jos atsisakymą priimti „pabėgėlius“ iš trečiųjų šalių pagal ES kvotas.


Gautas visuomenės palaikymas Vengrijos vyriausybės vykdomai uždarų sienų politikai suteikia jai papildomą paramą priešintis globalistams, kurių veidu yra JAV milijardierius Džordžas Sorošas, jo 18 milijardų dolerių fondas, jo naudojamas Europos tautų naikinimui ir jų islamizacijai. Yra daugybė pranešimų, kad Sorošas tiesiogiai veikia Europos komisiją, papirkinėja Europos parlamento deputatus.

Vengrai pareiškė tvirtą pasipriešinimą Sorošo planui kiekvienais metais į Europą perkelti milijoną Afrikos ir Azijos gyventojų, nugriauti Vengrijos pastatytą pasienio užtvarą, privalomai nelegalių imigrantų paskirstymo kvotų sistemai.

Vengrai nesutinka, kad jų šalis taptų „imigrantų šalimi“, kad vengrų kalba ir kultūra būtų pakeista kitomis kalbomis ir kultūromis, kad šalys nepritariančios Sorošo planui mokėtų kažkokias baudas.

Orbano nuomone, ES auga atotrūkis tarp piliečių, turinčių neigiamą požiūrį į nekontroliuojamą imigraciją ir Europos elito, skatinančio šią imigraciją.

Vengrijos premjero žodžiais, „jis nėra orakulas, nepranašauja ateities“, bet mano, kad dauguma europiečių galiausiais palaikys Vengrijos poziciją, kuri atspindi daugumos europiečių nuomonę.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą