2017-12-16

Radžvilas, Rubavičius, Feisbukas, Sorošas, Vytis ir tarptautinio finansinio globalizmo baigiama sunaikinti Lietuva


Lietuviai tauta globalistų padalinta į tris dalis: šliaužiančius, einančius ir bėgančius-pabėgusius. Šliaužiančių, einančių ir bėgančių-pabėgusių lietuvių mūsų planetoje yra maždaug po milijoną.


Su bėgančiais-pabėgusiais viskas aišku. Zoogeografijos dėsniai sako, kad gyvūnai migruoja ten, kur palankesnės gyvenimo sąlygos. Tokia duotybė.

Priminsiu sovietinį anekdotą. Chaimas klausia Rabinovičiaus: „Rabinovičiau, ką tu darysi, jeigu sovietai atidarys sienas?“ „Lipsiu į medį, kad bėgantys nesutryptų“, - atsakė Rabinovičius.

Globalistai, sumanę šį išvarymo iš Lietuvos procesą buvo apdairūs ir jį reguliavo, bėgantys vienas kito nesutrypė.

Atskyręs aktyviausia tautos dalį, pabėgusią, ta kuri energinga, jauna, galinti priešintis, globalistai ėmė naikinti Lietuvoje likusius du milijonus nukraujavusios lietuvių tautos atstovų.

Tiesa pasakius net ne du milijonus, o tik vieną milijoną. Kam naikinti tuos, kurie ir taip vaikšto atstatę pasturgalius ar šliaužioja prieš finansinį globalizmą pilvais? Su jais viskas tvarkoj. Jiems laikinai „išrinktoji tauta“, kuri ir sudaro finansinio globalizmo branduolį ir realizuoja savo svajonę valdytis pasaulį, davė pasidžiaugti tuo, ką šie niekšai privogė plėšdami lietuvių tautos bendrą turtą, o vėliau, to turto pagalba spaudė savo tautiečių kraują ir ašaras, vertė juos bėgti iš namų.

Kas iš tų finansinio globalizmo pilvašliaužių neskaitė „išrinktosios tautos“ šventųjų raštų, lai pasiskaito: jie ten, tie pilvašliaužiai, yra „gojais-gyvuliais“ vadinami, su gyvulių sielomis, o turtą, kurį jie prisivogė, turės sugrąžinti tikriesiems žmonėms, nes jį gavo tik laikinai valdyti.

Taigi, geriausiu atveju, Lietuvoje liko gal koks milijonas lietuvių, kurie dar dega viltimi pamatyti laisvą ir nuo finansinio globalizmo nepriklausomą Lietuvą. Jie neturi nei resursų, nei MIP, nei valdžios. Jie nieko neturi, o kad visai nieko neturėtų, finansiniam globalizmui reikia pasmaugti pačius šviesiausius iš jų, reikia degraduoti, demoralizuoti jaunimą, jį paskandinti narkotikuose. Kas galėtų paneigti, kad ne tuo tikslu į Lietuvą šį pavasarį antrą kartą atšliaužė tautas ir nacionalines valstybes naikinantis finansinio globalizmo atstovas Dž. Sorošas ir jo prižiūrimi visą įmanomą pasaulio purvą finansuojantys 18 milijardų dolerių dydžio fondai.

Aš nemanau, kad finansinio globalizmo atakos prieš lietuvių tautos šviesuomenę, jos simbolius, tautos atmintį, nėra koordinuojamos ir režisuojamos. Stebina sinchroniškumas, kai vienu metu kertama Vyčiui, Ramanauskui-Vanagui, Radžvilui, Rubavičiui, lietuvių kalbos statusui, Feisbuke užblokuoti visų antiglobalistų puslapiai.

Tik einantis nueina kelią“, - sakė Kristus. Tai eikim, nebėkim, bet jokiu būdu nešliaužkim!

Dienraščio "Respublika" straipsnis šia tema:

Iliustracija: portalo "Alkas" koliažas.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą