2017-11-17

Kai Kukuraitis ant mūsų galvų šoka viliotinį „pabėgėliams“, Austrijos valdančiąją koaliciją formuojančios partijos susitarė drastiškai mažinti jiems paramą, kad Austrija nustotų būti jiems patraukli


Tuo metu, kai asociali Lietuvos valdžia diskriminuoja Lietuvos piliečius ir išskirtines gyvenimo sąlygas sukuria atėjūnams, mūsų klaidinimo tikslu vadinamiems „pabėgėliais“, Austrijos parlamento rinkimus laimėjusios Liaudies ir Laisvės partijos (VP /FP), kurios formuoja valdančią koaliciją, susitarė drastiškai mažinti paramą jiems. Apie apie tai rašoma dienraštyje Krone.



Aukštutinėje Austrijoje jau įvyko subsidijų „pabėgėliams“ sumažinimas. Nuo 1916 metų jie gauna 365 eurus maistui, būstui ir kitoms išlaidomas. Dar mokamas „integracijos bonusas“ 155 eurų. Jis mokamas jei „pabėgėlis“ lanko vokiečių kalbos ir kvalifikacijos kursus. Sumoje išeina 520 eurų, tai yra tiek, kiek „pabėgėliams ruošiasi mokėti ministras Linas Kukuratis skurdžiausioje euro zonos šalyje Lietuvoje – 518 eurų . Ankstesniais metais Aukštutinėje Austrijoje išmokos pabėgėliams siekė 914 eurų. 

"Pabėgėliams"maistui planuojama skirti 215 eurų, o būstui 150 eurų.

Šiame fone Lietuvos socialinių reikalų ir darbo ministro Lino Kukuraičio siūlymai „pabėgėliams“ būstui skirti po 300 eurų, o sumoje 518 eurų, jų besimokantiems vaikams 636 eurus, yra tiesiog beprotiški ir suponuoja nuomonę, kad šis Caritas augintinis Kukuraitis pabėgėlius siekia pavesti „pabėgėlių industrijos“ dalimi, savo ir atstovaujamos partijos pasipelnymo šaltiniu.

Vokietijos Bundestage AfD frakcijos vadovė, šios partijos pirmininkė Alisa Waidel pareiškė, kad reikia reikalauti Bašaro Asado režimo repatrijuoti Sirijos pabėgėlius. Asadas padėjo įveikti islamo valstybę, dabar reikia žiūrėti „tiksliai, kur žmonės gali saugiai gyventi. Tai yra didesnėje Sirijos dalyje“. Partijos reikalavimas nukreiptas į tai, kad vesti derybas ir imtis priemonių pabėgėlių gražinimui.


Absoliuti dauguma „pabėgėliai“ iš kitų valstybių yra nelegalūs ekonominiai imigrantai ir juos reikia nedelsiant repatrijuoti į kilmės šalis, o ne užsiimti jų „integravimu“, kurio nenumato Lietuvos tarptautiniai įsipareigojimai.


L.Kukuraitis ir S.Skvernelio vyriausybė vykdo prieš mūsų valstybę nukreiptą ardomąją veiklą. Ši nusikaltimą Lietuvos valstybei privalome sustabdyti.

Šaltiniai:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą