2017-10-21

Profesionalių Briuselio nusikaltėlių gauja. Žmonės iš muilo. Merkel vadovavimas atvedė vokiečius į komos būklę


Garsus austrų kompozitorius ir dainininkas  Peter Cornelius didžiausiam Austrijos dienraščiui „Krone“ davė interviu, kuriame pasakė, kad „Merkel atvedė vokiečius į komos būklę.“


Gerai žinomas vokiškai kalbančiai auditorijai 66 metų kompozitorius ir atlikėjas pristatė savo naują albumą "Unverwüstlich" (Neišnykstantis). Cornelius, kalbėdamas su "Krone", kritikuoja ES politikus ir politinį korektiškumą.



Cornelius sako, kad yra epochos liudininkas ("Laiko dokumentas"), jis įgrojo naują albumą, nes „pastebėjo, kad nėra jokio pasipriešinimo viskam, kas vyksta". Jis, pavyzdžiui, smerkia "kolektyvinį nesąmoningumą, kuris iš tikrųjų nesibaigia".

Kalbėdamas apie pabėgėlių krizę, dainininkė sako: "Dabar vis dar tebėra teigiama, kad mes turėtume nutautinti Europą“. Jam tai atrodo beprotybe, kad žmonės į tai nereaguoja.

Politkorektiškumas turi būti panaikintas.“

Cornelius reikalauja panaikinti politkorektiškumą: „Politkorektiškumas yra tik priemonė, kad maksimaliai patogiai meluoti, nevadinti daiktus savo pavadinimais. Tai piktos politinės kastos padarė sau įrankį, kad būtų galima paprasčiau susidoroti su reiškiniais. Retrospektyvoje galima pasakyti, kad viskas buvo ne taip, kaip jie kalbėjo“.


Angelos Merkel sukelta „koma“ negali tęstis amžinai.

Pasekmių įvertinimas dėl nuolatinio melo ateina per daug vėlai. Bet tai bus baisus prabudimas iš Merkel sukeltos komos.

Nacionalinis pasididžiavimas.

Kompozitorius pasisakė už respublikos ir nacionalinio pasididžiavimo atkūrimą, nes dabartinė valstybė, jo nuomone, neegzistuoja savo piliečiams. Jis nesupranta, kodėl žmogus, kalbantis apie naciją, rizikuoja („ atsiduria ant plono ledo“)?


Žmonės iš muilo ir profesionalių Briuselio nusikaltėlių gauja.

Dainininkas kultūros ir vertybių naikintojais įvardina „profesionalių nusikaltėlių gaują  Briuselyje“, kurie siekia „perdirbti Europą“.

Makronas veikia mane, kaip hograma. Aš net nežinau, ar jis iš viso yra, arba jo žmona, mokytoja, išpjauta iš muilo. Taip kaip Žanas Klodas Junkeris, šitas alkoholikas, kuris vaidina vaidmenį pirmininko komisijos, kurios niekas nerinko, bet jis užkeltas ant pjedestalo ir nori aiškinti austrams, kaip jie turi gyventi.

Krone skaitytojai jo interviu įvertino, kaip „patį drąsiausią metų interviu“, - rašoma Krone.

Nuorodos:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą