2017-09-05

Tradicinės šeimos vertybių biologiniai pagrindai (autoimuninė populiacijos teorija)


Vienalyčių santykių propaganda tampa valstybine JAV politika. Europoje mėgina legalizuoti pedofiliją. Tai - tautų genocido politika.

JAV NIMBioS instituto mokslininkai nustatė, kad netradicinė lytinė orientacija atsiranda dar motinos įsčiose veikiant epigenetinei paveldimumo sistemai. Visų pirma tai surišta su chemine DNR modifikacija.


Šis atradimas padeda paaiškinti evoliucijos mįslę – kodėl žmonių populiacijoje ir tarp kai kurių gyvūnų yra nedidelė, bet pakankamai stabili homoseksualistų grupė. Jeigu jų egzistavimas būtų sąlygotas išimtinai genetinių priežasčių, tai ji ir su tuo susieti genai labai greitai išnyktų, nes jos atstovai neturi palikuonių. Bet atradimas nepaaiškina to, kaip iškreiptos orientacijos asmenų skaičius per pastaruosius metus padidėjo kartais.

Kokie mechanizmai tai lemia?



Rusų mokslininkai atliko tyrimus„Fertilumo mažėjimo patogenezė esant autoimuninėms reakcijoms prieš spermatozoidus“.

Tenka apgailestauti, kad gėjų lobistai ne kartą blokavo šį jiems jautrų straipsnį, bet jį dabar galima perskaityti sveikatos darbuotojams skirtame puslapyje.

Šio straipsnio ištraukos:

Viena iš vyrų nevaisingumo priežasčių yra autoimuninės reakcija prieš spermatozoidus, kurios metu vyksta sintezė antisperminių antikūnų – АSA. Dalyvaujant АSA vyksta agliutinacija ir spermatozoidų judrumo sumažėjimas. Sutrinka prasiskverbimas į cervikalinę gleivę ir kiaušinėlio apvaisinimas; yra duomenys, kad АSA turi principinį poveikį į ankstyvą embriono vystymąsi, implantaciją ir nėštumo tėkmę.

Pagrindiniai vyrų fertilumo faktoriai su АSA yra spermatozoidų funkciniai sutrikimai.



Antisperminiai antikūnai

Smulkiau apie ASA:

Sveikame vyro ir moters organizme antisperminiai antikūnai nesusidaro dėl specifinių procesų, kurie užkerta galimybę spermatozoidams kontaktuoti su krauju ir imunine sistema.

Antisperminių antikūnų susidarymas priežastys pas sveikus žmones:

1) ankstyvas lytinis gyvenimas (pas mergaites nesusiformavo apsauginės sistemos, sukeliančios susidarymą antisperminių antikūnų). 2) per didelis dažnumas ir įvairovė lytinių ryšių (kuo daugiau kontaktų, tuo didesnė tikimybė АSА atsiradimo, sutrikus sveikatai lytinėje sferoje). 3) analinis ir oralinis seksas, pasyvus homoseksualizmas (gleivinė, ypač traumuota storosios žarnos gleivinė, sąlygoja spermatozoidų patekimą į kraują). 4) pedofilija (dėl aukščiau išvardintų priežasčių).
Ligos sukeliančios antisperminių antikūnų susidarymą:

Pas vyrus: Kiaušinėlių trauma, varikocelė, sėklatekių trombozė, infekcijos, onkologija, riptorchizmas, chirurginės operacijos, prostatitas ir kita.

Pas moteris: gleivinės vientisumo pažeidimas (cheminės kontracepcijos būdai), partnerio spermatozoidai, surišti su antisperminiais antikūnais (kontaktai su homoseksualistais, arba išbandžiusiais analinį seksą), oralinis ir analinis seksas, infekcijos, erozijos ir kita.

Kaip matome, dauguma priežasčių, sukeliančių autoimuninį nevaisingumą ir atsiradimą antisperminių antikūnų (to pasekoje genetinių pakitimų pas palikuonis), surištos su nesilaikymu pagrindinių dorovės įstatymų ir šeimyninių vertybių.

Didelį rezonansą iššaukė publikacijos žymaus mokslininko, akademiko, gydytojo, ruošusio pirmuosius tarybinius kosmonautus ir vykdžiusio fundamentalius streso tyrimus, L.A. Kataevo-Smyko.

Štai ką jis rašo:

Per paskutinius dešimtmečius susirgimai adenoma (gėribinis auglys) ir prostatos vėžiu kaip epidemija pažeidžia vyrus europinės-amerikinės civilizacijos šalyse. Pas 40% vyrų randama adenoma, o pas tuos, kurie vyresni nei 40 metų, jų jau pusė. JAV patalogoanatomai aptinka prostatos vėžį pas 80% vyrų, numirusių vyresniame negu 60 metų amžiaus. Kitais žodžiais, daugumas iš jų tiesiog neišgyveno iki tragiško šios ligos pasireiškimo. Nesunku nuspėti, kad jei JAV su jos išvystyta medicina ir ankstyvąja diagnostika toks susirgimų skaičius, koks tada procentas kitose šalyse? Bet paradoksas: musulmonų šalyse adenomos procentas pasirodė visai menkas!

Paaiškėjo, kad ten, kur moterys vaikšto pusnuogės, vyrai, patys to nepastebėdami, yra nuolatinio sujaudinimo būklėje. Vidutiniškai miesto vyras mato tokius „signalus“ po 100-200 kartų per dieną.

Ir nuo to jo geismas, nesulaukęs realizacijos, išstumiamas į pasąmonę. Jis tarytum to nepastebi, bet kraujyje atsiranda vyriškų hormonų - androgenų pliūpsnis. Pasirodo, androgenai išmetami į kraują nedideliu (onkologiškai nepavojingu) kiekiu, o vidutiniu kiekiu, kuri yra pavojinga –kancerogeniška. Įsijungia androgenų slopinimo mechanizmai ir ima dominuoti moteriški hormonai ir slopinama potencija.

Išeina, kad propaganda ir nuogo kūno demonstravimas ir erotinių scenų kinematografe, interneto puslapiuose, televizijoje, nekuklus apsirengimas, veda prie prostatito, kuris savo ruožtu, atveda prie susidarymo antisperminių antikūnų net pas tuos, kuris nėra pasyvus homoseksualistas, ar nemėgino analinio sekso.

Antisperminių antikūnų pasireiškimo pasekmės – gamtinė apsauginė sistema:

1) Autoimuninis nevaisingumas – pilna apsauga nuo palikuonių su išsigimimais. 2) Jei apvaisinimas vis tiktai įvyks – sutrikimas ankstyvojo embriono vystymosi ir nėštumo, epigenetinius ir genetinius pakitimus pas vaisių, persileidimai, vaikų onkologiniai susirgimai. Vaiko lytinės orientacijos sutrikimai. 3) Kitos pasekmės žmogaus sveikatai: autoimuniniai susirgimai, prostatitas, ir t.t.
Tokiu būdu, lytinės orientacijos sutrikimai, tai apsauginė gamtinė sistema, apsauganti nuo dauginimosi individų su genetinėmis anomalijomis. Gyvūnų pasaulyje, panašūs pasireiškimai surišti su natūraliomis priežastimis (ligos, traumos), žmonių visuomenėje, pažeidimai tradicinių šeimos vertybių padidina procentą homoseksualistų, lyginant su gyvūnais.

Autoimuninė depopuliacijos teorija

Autoimuninė depopuliacijos teorija sako, kad tarptautinė etninį nusikaltėlių grupuotė, sąmoningai vykdo planetos gyventojų genocidą, propaguodama homoseksualizmą ir kitas seksualines deviacijas, kinematografo pagalba, finansuodama NVO, valstybiniu LGBT rėmimu, ir naikinant šeimos vertybes, panaudojant aukščiau išvardintas žinias.

2013 metų gegužės 21 dieną priėmime, kurį organizavo JAV Demokratų partijos Nacionalinis komitetas “Jewish American Heritage Month”, JAV viceprezidentas Baidenas (atvirai save skelbiantis sionistu) pasakė kalbą, kurioje jis pripažino išimtinę žydų rolę tame, kad netradicinių santuokų idėja būtų įstatymiškai pripažinta kai kuriose JAV valstijose.


Be to jis pareiškė, kad „85% visų pokyčių, įvykusių pastaruoju laiku Holivude ir visuomeninėse masinės informacijos priemonėse, tapo įmanomos tik todėl, kad šioms sritims vadovauja žydai... kurių įtaka milžiniška... iš tiesų milžiniška...“.

Džordžo Sorošo nutekintuose dokumentuose, faile Russia-Project-Revised-2014-2017-Strategy (planai Rusijai), vienu iš punktu yra toks:
3) We aim to mainstream the rights and dignity of one of Russia’s most marginalized populations: LGBT individuals. The RP’s diverse network of partners provides an opportunity to build a broader base of civil society allies at a time when the LGBT community is under profound threat. We hope to see a more balanced discourse on LGBT rights among the Russian public, as well as a strong cohort of mainstream independent organizations actively incorporating LGBT interests into their work.

JAV leido homoseksualistams būti kraujo donorais, suprantama, analizė ASA nėra daroma.

Tai Žemės tautų genocido politika, kuri primetama, dažnai prievarta, per vakarietiškas liberalizmo „vertybes“, siekiant gyventojų išsigimimo ir fiziškai pašalinti perteklinius, etninės nusikaltėlių grupuotės požiūrių, planetos gyventojus.

Jie sėkmingai panaudoja šią technologiją, populiacijos sumažinimui, propaguodami homoseksualizmą valstybiniu ir tarptautiniu lygiu. Pavyzdžiui, gėjų paradai, yra politinė demonstracija, kad valstybė prarado suverenitetą.

Bilas Geitsas kartą pasakė: „Pasaulyje šiandien 6,8 milijardai žmonių. Šis skaičius išaugs iki maždaug 9 milijardų. Dabar, jeigu mes iš tikrųjų atliksim didelį darbą kurdami naujas vakcinas, sveikatos apsaugą, reproduktyvinės sveikatos apsaugos paslaugų srityje, mes sumažinsim jį, gali būti, 10 ar 15 procentų“.

Tarp kitko, Prancūzijoje leido nesterelizuoti transseksualų keičiant lytį.

Nuotraukoje: gėjų santuokų teisėjai, daugumas kurių priklauso Baideno minimai tautai.

Šaltinis :




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą