2017-09-10

Praėjus 334 metams nuo krikščionių mūšio su musulmonais prie Vienos, musulmonai užgrobė šį miestą ir išniekino paminklą kritusiems krikščionių didvyriams!


1683 metais mūsų narsūs protėviai prie Kahlenbergo, esančio greta Vienos, Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės kariai, vedami Lenkijos karaliaus Jono III Sobieskio, kartu su Lenkijos ir kitų Europos valstybių jungtinėmis pajėgomis, sutriuškino musulmonų turkų kariuomenę ir pradėjo mūsų kontinento išvadavimą iš islamo jungo. Praėjus 334 metams nuo šios šlovingos pergalės, islamas užkariavo Vakarų Europą ir išniekino šį paminklą, pastatytą Kahlenberge kritusiems Europos didvyriams. Ant paminklo jie užrašė „š..as“.


Apie vandalizmą Kahlenberge tapo žinoma lenkų portalui wPolityce.

„Tai pavojingas reiškinys, nukreiptas prieš Lenkiją“, - rašoma dienraštyje.

Šeštadienį, 18 valandą Kahlenberge krikščioniškos Europos pergalės sukaktį prieš užkariautojus musulmonus turkus rengėsi paminėti Europos jaunimo judėjimas Identitarian (700 dalyvių).

Kaip jau įprastą Vakarų Europoje tokiais atvejais, į kovą su Europos patriotais iš Identitarian metamos liberal-fašistų pajėgos „Antifa“ (200 dalyvių), kad sutrukdyti mūšio sukakties minėjimo renginį, sukurstyti riaušes.


Mes tokį riaušių kėlimo provokavimo praktikos precedentą praėjusią savaitę matėme Vilniuje, prie Prezidentūros, kai prieš čia badaujančius piliečius buvo mestos „ėdančios kiaulės“ ir Vilniaus mero patarėjas – antisemitizmo provokatorius iš Izraelio.


Kaip informuoja Vienos policija, visą naktį nuo islamo ir liberalizmo vandalų buvo saugoma Kahlenbergo memorialo bažnyčia.  

Šaltiniai:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą