2017-09-09

Lenkija nenori dalyvauti savižudybėje, mėgina išgelbėti Europą nuo jos beprotystės


Mes esame liudininkais išglebusios Europos savižudybės, kuri, kaip apsvaiginta narkotiku nori atsigulti ant nugaros, kad parodyti savo nepilnavertiškumą prieš atėjusį islamą, - apie tai Lenkijos jaunimo savaitraštyje wSiecirašo Maciej Pawlicki.

Publicistas pabrėžia, kad jei Rimini kurorte afrikiečiai neužpultų Lenkų poros, gali būti, pasaulis iš viso nieko nesužinotų apie šį įvykį.

Išgąsdintiems italams Italijos valdžiai juk sunku bus paaiškinti, kad geriau net nepradėti skandalo, nes tai kvepia rasizmu. Juk bus sunku įrodyti, kad vyras nerodė neapykantos, nežemino prievartautojų, o moteris neprovokavo išprievartavimo, pavyzdžiui, savo nuogais pečiais.

Ir gali būti, sumušti ir išprievartauti italai, nenorėtų turėti nemalonumų darbe, mokykloje, kaip rasistai, islamofobai.

Pawlicki pabrėžia, išgąsdinta politkorektiškumo, arba išgąsdinta nekorektiško termino naudojimo Vakarų Europos valstybių valdžia slepia nuo piliečių ne tiktai kultūrinę nusikaltėlių priklausomybę, bet ir patį nusikaltimo faktą.

Publicisto žodžiais, per pastaruosius kelis metus Europa instituciškai amputavo savo savisaugos instinktą, o dabar iš savo organizmo atima regėjimą, klausą ir jautrumą. Europa apsimeta, kad nemato ir nesupranta, kas su ja vyksta.

Jau kiekvieną dieną vykstančius teroro aktus ir „incidentus“ Vakarų Europos elitos stengiasi parodyti, kaip neišvengiamą normą, kaip lietų. Bet procesas progresuoja. Karas jau prasidėjo. Musulmonai užiminėja, kaip jie skaito, jiems priklausančias teritorijas.

Lenkija nenori dalyvauti Europos savižudybėje, bando apsisaugoti nuo jos beprotybės. Lenkija laisva ir nepriklausoma, bet išvakarėse karo už jos nepriklausomybę šimtmečio minėjimo ji priversta iš naujo stoti į kovą. Kol kas tik politiškai, bet šitas karas ne juokai, pažymi Maciej Pawlicki.

Šaltinis:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą