2017-08-29

Merkel išprovokavo dar vieną migracijos bangą ir kala paskutinę vinį į Vokietijos socialinės sistemos karstą



2018 metais bus pateikta galutinė sąskaita už keturių metų Angelos Merkel migracijos politiką. Ne mažiau 390000 sirų turi atvykti į Vokietiją pagal šeimų susijungimo programą. Kitos šalys bus priverstos daryti tą patį. Todėl ekspertai prognozuoja, kad sekančiais metais migracijos banga į Europą vien iš Sirijos viršys du milijonus žmonių.


Partija Alternatyva Vokietijai (AfD) perspėja, kas laukia Vokietijos, jeigu rinkėjai vėl išrinks Vokietijos kanclere Angelą Merkel.

Pažymima, kad Vokietijos socialinė sistema yra ant išnykimo ribos, nes daugiau kaip 60 procentų imigrantų Vokietijoje neturi jokio išsilavinimo ir jokių šansų šios šalies darbo rinkoje, neturi galimybės integruotis ir, suprantama, visą gyvenimą gyvens paralelinėje visuomenėje, bet vokiečių sąskaita.

Nepaisant šios padėties Merkel ir toliau laiko atvėrusi Vokietijos duris visiems atėjūnams, didina teroro pavojų, neregėtais tempais tuština valstybės biudžetą.

„Šeimų susijungimas, tai vinis į mūsų socialinės sistemos karsta“, - sako AfD partijos atstovė Alisa Weidel šios partijos oficialiame puslapyje ir kviečia rinkėjus rugsėjo 24 dieną „elgtis protingai“ ir nebalsuoti už Merkel, kuri Vokietijai neša „socialinį chaosą“.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą