2017-08-27

Italijos Rimini kurorte 4 negrai užpuolė lenkų porą: vyrą sumušė iki sąmonės praradimo, o moterį išprievartavo, po to apiplėšė


Paskutinę viešnagės Rimini kurorte dieną jaunų lenkų pora (26 metų amžiaus) nuėjo prie jūros pasivaikščioti. Čia juos užpuolė 4 negrų „pabėgėlių“ gauja. Vyrą jie sumušė iki sąmonės netekimo, moterį išprievartavo, juos apiplėšė. Leisgyvius jaunuolius pliaže rado kiti poilsiautojai, jie ir iškvietė greitąją pagalbą.


Lenkijos justicijos ministro ir Lenkijos generalinio prokuroro pavedimu pradėta baudžiamoji byla.
Prokuroras Arkadiuš Jarašek pasakė: „Lenkijos pusė palaiko ryšius su Italijos policija ir prokuratūra, kurios ėmėsi visų būtinų veiksmų, kad sulaikyti piktadarius“.

Manoma, kad lenkus užpuolė nelegalūs imigrantai iš Šiaurės Afrikos, kurorte užsiimantys prekyba narkotikais. Rasti jų pirštų antspaudai, juos užfiksavo video kameros. Jie yra apie 30 metų amžiaus.



Partijos „Šiaurės lyga“ lyderis Meteo Salvini pasakė, kad „nepakaks kalėjimų visiems nusikaltėliams“. Jis pasiūlė visus „pabėgėlius“ prievartautojus chemiškai kastruoti.

Konservatorė Džordžija Melani pasakė, kad „Italija tampa Pietų Amerikos favelomis“.

Prieš kelias dienas Anatolijus Šarijus lankėsi Sicilijoje ir užfiksavo tai, ką su Palermo miestu patarė Siciliją užplūdę negrai. Aš 2008 metais esu keliavęs po Siciliją, buvau Palermo mieste, bet tada nieko panašaus aš nemačiau.



Nuo 2012 iki 2017 metų užsieniečių skaičius Italijoje padidėjo 25% ir 270 procentų nuo 2002 iki 2007 metų. Italai savo valstybės naikinimu kaltina ES.

Šaltiniai:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą