2017-06-19

Vokietijos globalistai išrado „klimato pabėgėlius“


Iš pradžių vokiečiai buvo kvailinami, kad į Vokietiją vežami okupantai yra „gastarbaiteriai“, vėliau globalistai sugalvojo okupantus vadinti „pabėgėliais,“ o pats naujausias jų išradimas - „klimato pabėgėliai“. Kaip kitaip pavadinsi į Europą Sorošo ir jo kompanijos vežamus iš Afrikos negrus, už kuriuos jie moka kontrabandistams Libijoje po 500 eurų ir transportuoja į Europą? Karas Afrikoje nevyksta, jokių priežasčių gauti pabėgėlio statusą Europoje pas juos nėra, bet sorošams baltosios rasės naikinimui jie reikalingi, todėl sugalvoti „klimato pabėgėliai“.

Vokiečių portalas Pi-news ironizuoja dėl šių naujų „pabėgėlių“ iš Afrikos straipsnyje „Gerd Müller (CSU): 100 milijonų klimato pabėgėlių iš Afrikos.“

Vokietijos vystymosi ministras Gerd Müller nesenai pasakė, kad „jeigu mums nepavyks globalios temperatūros sumažinti 2 laipsniais pagal Celsijų, 100 milijonų afrikiečių išvyks į šiaurę. Pasaulio ateitis sprendžiasi Afrikoje.“

„Afrikiečiai atvyks pas mus. Pas juos neliks kito šanso“ ir taip toliau pagal Miulerį.

Tiesa, jis pamini, kad Afrikos gyventojų skaičius kiekvieną savaitę padidėja milijonu negrų! Ar tai turi kokį tarpusavio ryšį su klimato atšilimu? Visai ne!

Palikime politines kvailyste nuošalyje; šitie žaliųjų argumentai ir ideologinė panika autoritetingų mokslininkų jau senai paneigtos. Tai kas lieka? Pakankamai daug, kaip aš manau!



Afrikoje kitaip tiksi laikrodžiai

Kiekviena gyva būtybė reguliuoja savo populiacijos skaičių pagal esamas sąlygas. Ir žmogus – bent jau dauguma. Afrikoje vis dar galvojama kitaip; aš galiu išmaitinti tiktai vieną vaiką, bet vis vien gimdau dešimt ar dvylika. Mergaitė nepageidaujamos, arba tiesiog išmainomos į kelias ožkas su turtingais kaimynais ir tampa jų nepilnametėmis sekso vergėmis,- rašoma Pi-news.

Ministras nei žodžiu neužsimena apie Afrikos diktatorius, kurie nuo 1960 metų Šveicarijos bankuose sukaupė 600 milijardus dolerių!

Parama Afrikai nieko neatnešė žmonėms. Vietoj to, kad palaikyti žemdirbystę ar gyvulininkystę Afrikoje jie surengė žygį į europiečių socialines sistemas ir pervedinėja eurus ir dolerius namo.

Jeigu socialinės sistemos žlugs, tai šlovė Dievui, ar dar kam?

Visa tai žino ministras Miuleris. Kalti 2° pagal Celsijų. Koks gali būti paprastas pasaulis!

Šaltiniai:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą