2017-06-23

Į Izraelį atvyko 79000 pabėgėlių iš Gruzijos ir Ukrainos. Gal laikas vykti į Šventą žemę ir lietuviams?


Izraelyje yra 79 tūkstančiai nelegalių migrantų iš Gruzijos ir Ukrainos. Apie tai Kneseto komisijai, svarsčiusiai nelegalios migracijos klausimus, pranešė Izraelio VRM ministras Arje Deri. Šie imigrantai atvyksta į šalį daugiausiai su turistinėmis grupėmis ar poilsiui ir lieka šalyje.

„Autobusais šie „turistai“ pasieka Salame gatvę, ten jie paduoda prašymą dėl prieglobsčio suteikimo“, pasakė Deri, pažymėjęs, kad jų „negalima deportuoti, kol neišnagrinėtas prašymas“.

Ministro žodžiais, Izraelyje veika visas tinklas nesąžiningų juristų, kurie savo skelbimais vilioja į šalį nelegalus, žadėdami pagalbą legalizuotis.

„Nenaudėliai apgauna Gruzijos piliečius. Ima po 5 tūkstančius dolerių, žada darbą ir leidimą gyventi Izraelyje, o po to jų vardu paduoda prašymą prieglobsčiui. Mes vykdome aiškinamąjį darbą Gruzijoje, aiškiname žmonėms, kad juos apgaudinėja“, — papasakojo ministras.

Jis nurodė, kad šiuo metu Izraelyje yra 39 tūkstančiai pabėgėlių iš Afrikos valstybių, o taip pat 18 tūkstančių užsienio darbininkų, kurių yra pasibaigęs vizos galiojimo laikas.

Vieno iš konsultantų dėl prieglobsčio gavimo Izraelyje puslapis:



Ankstesnis autoriaus straipsnis apie nelegalios migracijos problemas Izraelyje:

http://lebionka.blogspot.lt/2017/06/kvaili-lietuviai-veza-negrus-i-lietuva.html

P.S.: O ko netapus pabėgėliais Lietuvos skurstantiems pensininkams? Aplink Šventos vietos, bažnyčios, 500 šekelių rankpinigių per mėnesį, košerinis maistas ir pastogė!






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą