2017-05-29

Trampas rimtai susiruošė ženyti Grybauskaitę. Pranašingi žodžiai: tai įvyko po mano laiško Daliai Grbauskaitei, kuriame siūliau atkurti Lenkjos-Lietuvos valstybių sąjungą tuoktuvių keliu


JAV prezidento pirmoji išvyka į užsienį turėjo pagrindinį tikslą - pasiruošimą Lietuvos prezidentės Dalios Grybauskaitės piršlyboms. Prieš tai Donaldas Trampas nuvyko į Saudo Arabiją, kur su vietiniais šeichais repetavo vestuvinį šokį su kardais, žinodamas Dalios Grybauskaitės silpnybę – švaistytis ir fotografuotis su kardu, rengti karo manevrus „kardo kirtis“. Per NATO šalių viršūnių susitikimą Briuselyje Trampas nustūmė šalin Juodkalnijos ir Vengrijos vadovus (suprask, ne Romeo tai), prasibrovė prie D.Grybauskaitės ir pirštu parodė vietą stotis greta jo.
Donaldas Trampas Lenkijos prezidentui Andžėjui Dudai ranka parodė į peršamą nuotaką







Prieš kurį laiką aš iškėliau mintį, kad vienintelis išsigelbėjimas Lietuvai nuo visiško kolapso yra jungtis prie Lenkijos, kaip tai vieną kartą įvyko mūsų istorijoje. O kodėl ne? E.Makronas visam pasauliui įrodė, kad, esant reikalui, tuoktis galima su bet kuo, net su savo buvusiomis mokytojomis, tai kodėl negalima tuoktis su kaimyninės valstybės simpatingu, panašaus amžiaus valstybės prezidentu?



Donalda Trampas suprato NATO forposto-Lietuvos padėties tragizmą ir, matomai, sutiko būti piršliu.

O jūs, mieli tautiečiai, kaip galvojate? Ar tai išgelbėtų Lietuvą?

Skaudu ir liūdna dėl baigiamos naikinti Lietuvos. Skaudu ir liūdna, kad Lietuva tesugebėjo į prezidento postą išsirinkti stribo-gaisrininko dukterį ir Burokevičiaus partinės mokyklos kolchozų ekonomikos docentę. Štai ir turime jos griaunamos veiklos rezultatą - mūsų akyse nykstančią Lietuvą.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą