2017-04-11

Pabėgėlis vokiečius pliekia diržu. „Išsidūrę“ labdarų tiekėjai




Pforzheimo miete arabas-"pabėgėlis" keikia vokiečius necenzūriniais žodžiais ir pliekia su diržu. Štai tokie dabar Vokietijoje papročiai: durną ir bažnyčioj muša.

Kad vokiečiai visiškai išprotėję (išprotinti), to įrodymų pasirodo kiekvieną dieną. 2014 metais geradariai, tie kur „pabėgėlius“ sutikdavo su gėlėmis ir mėtė jiems po kojų žaisliukus, Heseno žemėje stipriai apsigavo. Tais metais tų „pabėgėlių“ giminėms dar reikėjo vizų, reikėjo finansinių garantijų už jų sveikatos draudimą, 1000 eurų garanto jų išlaikymui (tuo metu frau Merkel dar nebuvo atvėrusi ES vartų viso svieto perėjūnams, teroristams ir plėšikams). Focus online aprašo tiesiog juokingą tų labdaros tiekėjų istoriją, nes jiems dabar už sirus, už kuriuos jie laidavo, teks susimokėti iš savo nuosavos kišenės. Tai gera pamoka tiems, kas nori girtis ir demonstruoti savo gerumu kitų sąskaita.

Freiburgo meras, pavyzdžiui, prašo iš Angelos Merkel 736200 eurų kompensacijos jo miestui, nes jo žodžiais, būtent frau Merkel kvietė „pabėgėlius“.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą