2017-04-27

Merkel beprotiškos migracinės politikos vaisiai: Vokietija valstybių saugumo reitinge nukrito nuo 5 į 51 vietą


Ar saugu šiandien Vokietijoje, klausia vokiečių portalas Pi-news? Ar taip pat nesaugu buvo iki to, kai Vokietijos kanclerė atidarė duris begalinei migrantų armijai iš Azijos ir Afrikos? Du tarpusavyje susiję klausimai. Visiems Vokietijoje žinoma, kad migracija sukėlė nusikalstamumą. Apie tai kalba net chroniškai meluojanti vokiečių policijos statistika, paskelbta prieš kelias dienas (žiūr. Breitbart).

Dabar Merkel režimas gavo savo darbo vertinimą iš Pasaulio ekonomikos forumo (The World Economic Forum) Šveicarijoje, iš organizacijos, kurios neįmanoma įtarti „ksenofobija“.

Kiekvienais metais Pasaulio ekonomikos forumas sudarinėja reitingus įvairiomis temomis. Tenai yra tyrimai „Safety and Security“ (Saugumas ir apsauga). Dar prieš metus Vokietija šiame reitinge buvo penktoje vietoje, o dabar 51-oje. Ji atsidūrė tarp Mongolijos ir Gambijos. Didelis Merkel vyriausybės pasiekimas! Net Albanija ir Tadžikistanas tapo saugesnės už Vokietiją!

Dr. Margareta Drzeniek iš Pasaulio ekonomikos forumo atstovės žodžiais, nusikalstamumo didėjimas yra daugelio Vakarų Europos valstybių tendencija, nors Vokietijos smukimas yra didžiausias. Visos valstybės, kurios pateko į „Merkel svečių“ transportavimo per Merkel atidarytas ES sienas maršrutus, nukentėjo labiausiai.

Die Welt publikacija

Vokietija spindi“, rašoma Pi-news, ir kitose pozicijose: pavyzdžiui sanitarijos ir aplinkos apsaugos. Tai dar net svarbiau, negu žmonių saugumas.

Ką galvoja Lietuvos valdžia, vis vežanti į Lietuvą potencialius teroristus ir nusikaltėlius, tuos „socialinius parazitus“ iš Afrikos ir Azijos, neva, „pabėgėlius“? Nustatyti šitų žmonių tapatybės nesugeba net JAV specialiosios tarnybos. Kvaila ta mūsų valdžia, kuo tolyn tuo kvailesnė, o svarbiausia, kad pas juos patriotizmo nėra nė lašo. Visas jų patriotizmas yra parodomasis, grybauskinis-karbauskinis – apsivilkti tautinę sermėgą ir vaipytis, kaip beždžionei, prieš foto objektyvus. Tuo jiems Lietuva ir pasibaigia, toks tėra jų patriotizmas.

Nuorodos:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą