2017-04-03

Lietuvių Tautos susinaikinimas: apie lietuvių politikų ir verslininkų zoologinę neapykantą lietuviams


Šiandien lietuvis lietuviui labai dažnai yra galvijas. Tai, mano manymu, yra pagrindinė Lietuvos nykimo priežastis.

Atkuriant kapitalizmo santvarką, Lietuvoje įvyko visuomenės socialinių sluoksnių recirkuliacija, kaip ežere pasikeičiant stagnacinio vandens sluoksniams vandeniui šylant, ir visas purvas (gruobuonys, konformistai, moraliniai degradantai, KGB-istai ir kiti mūsų tautos kankintojai) iš tautos moralinio dugno pakilo į paviršių ir užklojo Lietuvos visuomenę savo sluoksniu, o tikrasis elitas - patriotai ir intelektualai, buvo jų nustumti žemyn, į dugną.

Šiandien dauguma lietuvių kitiems lietuviams jaučia zoologinę neapykantą. Tai, mano manymu, yra pagrindinė priežastis, kodėl Lietuva ir lietuviai yra greičiausiai nykstanti valstybė ir tauta, kodėl jie nugirdyti, kodėl marinami badu, o maisto ir vaistų kainos dirbtinai padidintos, kodėl savo darbą sabotuoja teisėsauga, vyriausybė, prezidentė, premjeras, teismai, seimas, visų rangų valdininkai, kodėl pas lietuvius mažiausios euro zonoje pensijos, algos, socialinės išmokos ir parama, kodėl maistas ligoninėse kaip nacių koncentracijos stovyklose, kodėl valstybė neskiepija vaikų, nepasiturinčių gyventojų, nevykdo pilnavertės ligų profilaktikos, kodėl dauguma su iškirmijusiais dantimis, kodėl pas mus tuberkuliozės, legioneliozės ir kitų užkrečiamų ligų epidemijos, kodėl iš lietuvių atimama pilietybė įgijus kitą, kodėl lietuviai skubiai evakuojasi iš savo Tėvynės, kodėl Lietuva netampa lietuviams „tautos namais“, kur laukiamas kiekvienas etninis lietuvis, vieta kur jis gali pasislėpti nuo visų pasaulio negandų.

Kokį beturėtų išsilavinimą, kokio aukštumo kėdėje besėdėtų, kokį valstybės postą beužimtų, kokio dydžio verslą beturėtų, lietuvis lietuviui pirmiausiai yra galvijas, o tik paskui yra lietuvis, gal net paskutinėje jo prioritetų vietoje jam lietuvis ir lietuvybė. Lietuvybė jam tabaluoja kažkur žemiau susiaurėjimo, visai prie žemės. Tai yra pagrindinė lietuvių tautos nykimo priežastis.

Lietuvos politikai

Aukščiausi Lietuvos politikai. Lietuvos aukščiausio rango politikui didžiausia laimė yra išlaižyti Briuselio ar JAV klerkui užpakalį. Lietuvis tai darydamas pasiekia euforijos, ar bendravimo su Aukščiausiuoju būklę. Pasirašydamas bet kokį mirties nuosprendį savo tėvynei, jis įsivaizduoja padaręs žygdarbį. Jis (ji) pozuoja televizijos kameroms, jaučiasi dydis ir reikšmingas toje užsienio imbicilų ir politikos statistų kompanijoje, už kojų suraišiotų nematomų virvių prie banku ir korporacijų.

Vidutinio rango Lietuvos politikai. Tai, dažniausiai, yra užkietėję vagys, moraliniai ir lytiniai iškrypėlai, kurių vienintelis tikslas politikoje yra vogti ir tenkinti savo iškrypėliškus įgeidžius visuomenės sąskaita.

Tai absoliutūs socialiniai parazitai, kaip kinivarpos graužiantys valstybę. Mes šių kinivarpų turime visą gausų būrį, lokalizuotą daugiausiai Vilniaus Gedimino prospekte ir jo apylinkėje. Šios valstybės kinivarpos yra aplipusios patarėjais, padėjėjais, juristais, konsultantais, VŠI ir kitai visuomenės parazitais.

Lietuvos verslininkai

9/10 šių žmonių yra siaurapročiai plėšrūnai, kurių tikslas prisivogti tiek, kad galima būtų išvažiuoti į Londoną ir iš ten parazituoti Lietuvą. Kai tik turto dydis peršoka milijardą eurų, tai būtinai įvyksta, mes turime pavyzdį.

Išlipęs iš 300000 tūkstančių eurų kainuojančio Poršė ir atėjęs į televiziją, lietuvis „verslininkas“ iš televizijos ekrano aiškina, kad jis negali žmonėms mokėti didesnių algų nei 300 eurų, nes jis bankrutuos, kad lietuviai tingi dirbti, kad darbo vietų apstu... O lietuvis, tuo metu, dirba pas anglą, kaip bitutė.

Bet yra keli skirtumai tarp verslininko anglo ir verslininko lietuvio: anglas neturi Poršė ir jis nėra galvijas.

Patriotizmo deficitas lietuviui yra žmogaus imuno deficito (ŽIV) analogas, nes vienodai mirtinas.

Išimčių, žinoma, yra, kas tik patvirtina bendrą taisyklę.

Lietuvis, pirmiausiai, privalo mylėti kitą lietuvį, tada jis mylės ir kitas tautas. Būkim patriotais! Gal tada Lietuva neišnyks?



P.S. Dienraštyje „Respublika“ apie verslininką A. Avulį rašoma: „Verslininkas Arvydas Avulis žada, kad pristatys pigių būstų, jei galės įsivežti darbo jėgos iš užsienio. Nežinia, kas tuose būstuose gyvens, bet tikrai ne lietuviai. Jie gyvens užsienyje, nes mokėti algų lietuviams ponas Avulis nenori.“

„Kaip žinoma, Didžiojoje Britanijoje, Airijoje ir Norvegijoje yra lietuvių perteklius ir ten jie dirbti kažkodėl nori. Keistai čia viskas susideda. Ir darbuotojų lietuvių kažkur yra, ir pinigų pono Avulio kišenėje yra, bet jie tautiečiams nepasiekiami.“

Nuotrauka iš dienraščio „Respublika“


















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą