2017-04-10

Europos naikinimo kronika 7


Paryžiuje arabas subadė miegančią pagyvenusią žydę ir numetė nuo balkono

Praėjusį antradienį arabas įsibrovė į 67 metų kaimynės žydės Sarah Lucy Halimi butą, ją miegančią subadė peiliu, o tada išmetė iš trečiame aukšte esančio balkono, šaukdamas „Alch Akbas“. Šis įvykis Europos „tolerantiškoje“ spaudoje nesulaukė dėmesio, rašoma Pi-news.



Vokiečių tauta?

Kas kaltas už tai, kad vokietė pensininkė negali išgyventi iš pensijos ir priversta ieškoti maisto šiukšlių konteineryje, o atėjūnai, jauni dykaduoniai iš Šiaurės Afrikos, stovinėjantys kiekvienoje pakampėje, yra maitinami Vokietijos valdžios?

Merkel valdžia apie „vokiečių tautą“ (užrašas ant Reichstago) prisimena tik tada, kai nori priversti vokiečius ir toliau kentėti šitą migrantų vežimo beprotystę, kai vokiečiams nuolatos primena „nacizmo laikus“. Jiems „taip svarbu išlaikyti paveldėtą kaltės jausmą, rašoma Pi-news.


Migrantų nusikalstamumas Vokietijoje staigiai išaugo 2016 metais

Vokietijos federalinės kriminalinės policijos žinyba (BKA) paskelbė ataskaitą. Viso 2016 metais užfiksuoti 295 000 migrantų nusikaltimai, 2015 metais jų buvo užfiksuota 205,000.

Trys dažniausiai minimi migrantų nusikaltimai buvo: prekinio ženklo falsifikacija (29%), vagystės (26%), išprievartavimai, įskaitant kūno sužeidimus (24%).

BKA pranešė apie 450 migrantų bandymus nužudyti, 66 įtariamus žmogžudyste, 82 jų aukas.

Ne Vokiečiai Berlyne nusižengė du kartus dažniau negu vokiečiai.



Švedijoje per paskutinius šešis metus ženkliai padaugėjo jaunų nusikaltėlių

Švedijos nacionalinės tarybos nusikalstamumo klausimais (Brå) duomenimis, per paskutinius šešis metus ženkliai padaugėjo jaunų žmonių iki 21 metų nusikalstamumas.

„Nužudyti kažką, kad užsitarnauti pagarbą kriminaliniuose sluoksniuose tapo paplitusiu reiškiniu,“ -Stokholmo televizijai P4 pasakė Karimas. „Švedijoje lengviau nusipirkti ginklą, negu cigaretes“, - pasakė jis.

Peterburgo ir Stokholmo teroro aktai

Abu teroro aktai buvo plačiai nušviečiami, todėl aš pažymėsiu tik į jų bendrą vardiklį: jų abiejų vykdytojai buvo išeiviai iš buvusios TSRS Vidurinės Azijos respublikų, kurios (išskyrus Kazachstaną) po TSRS griūties pasinėrė į skurdą ir terorizmą.


Ankstesnės kronikos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą