2017-04-04

Briuselis žada išprievartauti lenkų ir vengrų tautas dėl migrantų priėmimo


Tuo metu, kai Lietuva net nebandė prieštarauti Briuseliui, Višegrado grupės šalys pasipriešino brutaliam jų tautų naikinimui ir savo šalių priverstinei islamizacijai.

Kaip praneša Breitbart, Prancūzija ir Vokietija, drauge su 21 kitomis ES valstybėmis, ketina reikalauti iš Vengrijos ir Lenkijos priiminėti migrantus pagal kvotų sistemą arba pasitraukti iš ES (1).

Šios dvi tautos ignoravo Briuselio reikalavimus priimti migrantus, kurie šiuo metu susikaupė Italijoje ir Graikijoje. Vengrijos ir Lenkijos visuomenė yra kategoriškai prieš tūkstančių imigrantų vežimą iš islamo kraštų. 

Lietuvos, Latvijos ir Estijos visuomenės irgi yra prieš šiuos imigrantus, tiktai mūsų šalių vyriausybės ignoruoja savo tautų nuomonę ir veža šiuos veltėdžius parazituoti savo tautas. Vienas toks migrantas Hamburgo miestui (Vokietija) per metus kainuoja mažiausiai po 17.417 eurų arba 1.451 eurų per mėnesį (2)!

Neįvardintas šaltinis informavo Breitbart, kad Lenkijai ir Vengrijai bus iškeltas ultimatumas dėl migrantų priėmimo. Šaltinis pasakė: „jie turi pasirinkti: jie Europinėje sistemoje ar ne? Negalima šantažuoti ES, vienybė turi kainą“.

Višegrado grupės valstybės irgi turi ne mažiau svarius argumentus nepriimti šių žmonių, kurie jų nuomone kelia terorizmo grėsmę, yra katalikybei priešiškos islamo religijos, šie žmonės juos priėmusiose valstybėse nesiintegruoja ir kuria uždarus anklavus – no go zonas.

Europos teisingumo teisme artimiausiu metu vyks klausymai migrantų kvotų teisėtumo klausimu.

Šaltinio nuomone, teismas pritars Briuselio pozicijai ir „tada jie privalės vykdyti sprendimą“.„Mes elgsimės labi griežtai“, - pasakė šaltinis.

Vengrija, savo ruožtu, užprotestavo teisme dėl antikonstitucinio prievartinio perkėlimo žmonių prieš valstybių valią.

Gruodžio mėnesį Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas pareiškė, kad Vengrija ir kitos Centrinės Europos valstybės „turėjo progos pasimokyti iš Vakarų Europos valstybių klaidų|.

„Vengrija yra stabilumo sala neramiame Vakarų pasaulyje, nes buvo atsižvelgta į žmonių nuomonę, ir mes saugojome šalį nuo nelegalios migracijos.“

Braitbart pranešė, kad Europos Sąjunga turi atidaryti migrantų priėmimo centrus Vakarų Afrikoje ir Viduržemio jūros pietinėje pusėje, nes kontinentas „turi priimti šešis milijonus migrantų“, pasakė ES komisaras migracijos klausimams Dimitris Abromopulos praėjusį mėnesį.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą