2017-04-09

Aš manau, kad Dalia Grybauskaitė – pats blogiausias visų laikų Lietuvos valdovas. Ji privalo trauktis iš posto


Tokio Lietuvos tuštėjimo, kaip valdant D.Grybauskaitei, dar nebuvo mūsų istorijoje. Lietuvos tuštėjimas, pasiekęs šiais metais 10 tūkstančių gyventojų per mėnesį gyventojų mažėjimo ribą, jau prilygsta prieš kelis šimtmečius siautusioms maro epidemijoms.

Valdant Grybauskaitei, mes tapome ES autsaideriais pagal visus ekonomikos ir socialinės gerovės rodiklius. Mitinis BVP augimas, kuriuo giriasi Grybauskaitė, yra augimo fikcija. Šis rodiklis gali būti išpaišomas, koks tik patinka. Tai labai nesunkiai pasiekiama fokusų su skaičiai pagalba. Geriausias pavyzdys – valdžios nesibaigiantis melas apie kainas, kai mums jau du metai meluojama, kad kainos neauga.

D.Grybauskaitei nepakanka mūsų kankinti nežmoniškomis kainomis, ligų epidemijomis, mažėjančiu pragyvenimo lygiu, skurdu, korupcija, ubago atlyginimais ir pensijomis, nusikalstamumu ir t.t. Ji mus apdovanojo dar ir nauja socialine nelaime – šimtais „socialinių parazitų“ pabėgėlių, potencialių teroristų, kurie iš Afrikos ir Azijos bėga į Europą ieškodami geresnio gyvenimo, o kiti siekdami terorizuoti krikščionis, prieš kuriuos šie islamistai vykdo teroristinį karą. Vienas „socialinis parazitas“ - pabėgėlis Vokietijos valstybei kainuoja virš 1400 eurų per mėnesį. Tai žmonės, kurie nesiintegruoja į jokią visuomenę, nedirba, gyvena iš socialinės paramos, prekiauja narkotikai, plėšia ir prievartauja, kuria getus, no go zonas, degraduoja juos priimančias valstybes. Geriausias to pavyzdys pavyzdys – Švedija, kažkada buvusi saugiausia ir turtingiausia valstybė pasaulyje. D.Grybauskaitės sutikimas priimti šiuos Europos visuomenes parazituojančius ir terorizuojančius žmones yra nusikaltimas lietuvių tautai. Grybauskaitė turi trauktis iš prezidentės posto nes jis nevykdo Lietuvos Konstitucijoje numatytų valstybės vadovo funkcijų ir neužtikrina Lietuvos valstybės ir jos žmonių saugumo. Savo ativalstybinę veiklą ji maskuoja keldama antirusišką psichozę ir švaistydama lėšas ginklams.

D.Grybauskaitė – blogiausias visų laikų Lietuvos valdovas. Ji turi trauktis. Tokia mano nuomonė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą