2017-04-29

Ar Lietuvos konstitucija garantuoja piliečiui teisę būti protingam ir neigti beprotybes?


Gyvame pasaulyje, žinduolių pasaulyje, homoseksualizmas neegzistuoja, tai išimtinai Homo sapiens psichikos anomalija. Globalistų nupirktą Pasaulio sveikatos organizacija šią ligą išvedė iš ligų sąrašo. Na, jiems tai ne liga, tebūnie, tiesiog su žmogaus biologija neturinti nieko bendro psichikos anomalija. Bet juk neužtenka pasakyti kad „žemė plokščia“, kad psichiškai sveikas ir fiziką bent kiek išmanantis žmogus tuo patikėtų? Taip ir su homoseksualizmu.

Man, visą gyvenimą dirbusiam mokslinį darbą biomedicinos srityje, tai kuo aiškiausia liga, be jokių abejonių. Homoseksualizmas veveda į reprodukciją, jie neturi palikuonių, tai biologinė aklavietė.

Kad aš pakeisčiau savo nuomonę reikia visai nedaug: įrodyti visa tai molekuliniame lygyje, pateikti man struktūras genų, o jų turi būti tikrai daug, kurie atsakingi už homoseksualizmą, kaip naują lytį, pateikti šių genų reguliacijos mechanizmą, bent hipotezę, kaip jie pas homoseksualistus aktyvuojami. Bet juk tokių duomenų nėra, reiškia ir nėra jokios normos. Anomalija, liga, kas patogiau, yra, o normos nėra.

Lietuvos Konstitucija, kol kas, nedraudžia neigti absurdo, šarlatanizmo, antimokslinių paistalų, nuo kokio aukščio tribūnų jie neskambėtų, šamanizmo, juodosios magijos, kitų raguoto ir su kanopomis prasimanymų.

Aš reiškiu savo solidarumą su nepagrįstai apkaltinta tikybos mokytoja Loreta Raudyte iš Telšių Žemaitės gimnazijos.  Žmogus pasakė Tiesą, už ką jį persekioja?

Ar Lietuvos konstitucija garantuoja piliečiui teisę būti protingam ir neigti beprotybes?


Mano straipsnis šia tema:

http://lebionka.blogspot.lt/2017/04/genderine-21-amziaus-inkvizicija.html

Kitų autorių straipsniai šia tema:

https://www.facebook.com/blogeris.zeppelinus/posts/1357552507666569

http://ldiena.lt/straipsnis/5115/ujama-telsiu-zemaites-gimnazijos-tikybos-mokytoja




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą