2017-02-09

„Pabėgėliams“ Murmanske rusai suruošė gero elgesio su moterimis seminarą: 18 „pabėgėlių“ po šių apmokymų atsidūrė ligoninėje, 33 – areštinėje


Vakarų Europoje „pabėgėliai“ prievartauja vietines moteris sistemingai ir praktiškai nebaudžiamai. Policija slepia atėjūnų nusikaltimus, pareigūnai yra baudžiami už tiesos paviešinimą. Breitbart aprašo didelį rezonansą visuomenėje sukėlusį įvykį, kai valdžia ėmėsi represijų prieš pareigūną, kuris Facebooke papasakojo apie „pabėgėlių“ nusikaltimus Švedijoje. Vokietijoje nėra dienos, kad nebūtų išprievartautos kelios vokietės. Moterų prievartos suvestines dažnai paskelbia portalai Pi-news ir Gatestone.

Su moterų prievartautojais, pasirodo, galima efektyviai kovoti, tereikia prisiminti senolių išmintį: „su žmogumi reikia elgtis žmogiškai, o su gyvuliais – gyvuliškai.“ Taip ir padarė Murmansko gyventojai su 50 „pabėgėlių“ musulmonų iš Artimųjų Rytų ir Afganistano, kuriuos Norvegija už „blogą elgesį“ deportavo į Rusiją, per kurios teritoriją šie atvyko į Fiordų šalį.

Taigi, šie 50 musulmonų-svetelių nutarė pasilinksminti Murmansko srities naktiniame klube „Gandvik“ ir, kaip įpratę, ėmė chamiškai priekabiauti prie moterų, visai pamiršę, kad čia gyvena dar neišsigimę nuo „tolerancijos“ ir „multikultūralizmo“ žmonės.

Kaip rašoma portale Novosti Rosii gero elgesio kultūros „pabėgėliai“ buvo apmokyti iš esmės. „Sprendžiant iš vietinių atsiliepimų, migrantai bandė slėptis net privačiame sektoriuje, kur juos surasdavo ir „auklėjo“. Jei ne atvykusi policija, reikalai būtų visai prasti, ypač Murmansko šalčių fone“, - rašoma portale.

Rezultatai: 18 migrantų ligoninėje, 33 – trypia vietinės areštinės grindis ir labai nori namo!!!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą